Onedio Logo

Taş Fırın Erkeği Haluk'tan Eser Yok Şimdi: 'Dracula' Olan Tamer Karadağlı Goygoycuların Nasibini Sağlam Aldı!

Kapak Görseli

Geçtiğimiz sene Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak göreve başlayan Tamer Karadağlı, bir dönem herkes için 'Ba ba ba ba' taş fırın erkeği Haluk'tu biliyorsunuz. 

Geçtiğimiz saatlerde, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olduktan sonra uzunca bir süre herhangi bir projede yer almayan Karadağlı'nın Dracula oyununun baş rolünde yer aldığı ortaya çıktı.

Dracula kılığına giren Tamer Karadağlı'nın fotoğrafları X'te hızla yayılırken, goygoyculardan da nasibini sağlam aldı!

2002'de hayatımıza giren Çocuklar Duymasın dizisi uzun seneler boyunca devam etti ve hemen hemen her evin televizyon ekranında izlenen vazgeçilmez dizilerden biri olarak tarihe geçti.

2002'de hayatımıza giren Çocuklar Duymasın dizisi uzun seneler boyunca devam etti ve hemen hemen her evin televizyon ekranında izlenen vazgeçilmez dizilerden biri olarak tarihe geçti. Görseli

En öne çıkan, en sevilen karakterlerden biri de Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği, evin reisi "Taş Fırın Erkeği Haluk"tu.

En öne çıkan, en sevilen karakterlerden biri de Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği, evin reisi "Taş Fırın Erkeği Haluk"tu. Görseli

Çocuklar Duymasın'dan sonra Çocuklar Duymasın kadar kült bir projede yer almayan Tamer Karadağlı, 10 Ağustos 2023 tarihinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Birkaç ay önce yaptığı "Lale Devri bitti" açıklaması ise epey ses getirmiş, kimilerinin büyük tepkisini çekmişti.

Karadağlı, kurumda çalışan meslektaşlarına yönelik 'Lale devri bitti, çalışmayacaksanız istifa edin' şeklinde söylemlerde bulunmuş, “Kimsenin oturup yıllarca sadece maaş alıp ama 'ben oyuncuyum', 'ben tiyatrocuyum' demesi doğru gelmiyor. Çalışmayacaksanız 'istifa edin' diyorum' demişti.

Geçtiğimiz saatlerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın Dracula oyununda baş rolde yer aldığı ve 'Dracula' kılığına girdiği ortaya çıktı.

X'te hızla yayılan fotoğraflar goygoycuların radarına takıldı tabii...

Gelin, Dracula Tamer Karadağlı için kimler ne demiş beraber görelim! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Beraat Kararıyla Şenlenen Dilan Polat Ex Koğuş Arkadaşları Nihal ve Bahar Candan'la Fena Dalga Geçti!
Şimdi Burada Olsalardı! Vefat Eden Efsane İsimler 2025 Türkiye'sini Görseler İlk Cümleleri Ne Olurdu?
Elbiseleriyle Göz Kanatan Sibel Can Elindeki Tüm Uçuk Fikirler Bitince Lady Gaga Kartını Oynamaya Karar Verdi!

Popüler İçerikler

Harvard Üniversitesi, Prof. Dr. Cemal Kafadar ve Yardımcısını Görevden Aldı: Ömer Çelik’ten Harvard'a Tepki
Harvard Üniversitesi, Prof. Dr. Cemal Kafadar ve Yardımcısını Görevden Aldı: Ömer Çelik’ten Harvard'a Tepki
CHP'nin Yerinde Duramayan Vekili Mahmut Tanal'ı Mizahına Alet Eden Kişiler
CHP'nin Yerinde Duramayan Vekili Mahmut Tanal'ı Mizahına Alet Eden Kişiler
Tutuklanan Mahir Polat'ın Seçim Kampanyası Videosu Yeniden Gündem Oldu
Tutuklanan Mahir Polat'ın Seçim Kampanyası Videosu Yeniden Gündem Oldu
YORUMLAR
16.02.2025

ONEDIO bu adami erkeleri temsil ediyormus gibi gösterme.Bu adamin resmini Maymun haberlerinde kullanin...

Tamer karadağlı 25 sene maaş alıp bir oyunda ooynamayanların maaşını kesince kötü oldu arpalıklara üşüşmüşler devleti soyuyorlar engel olanıda böyle kötülüyorlar alışmışlar beleşe utanmazlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ