'Tarzan' Erkek Çocuklarıyla Yaşadıklarını Anlatarak Bizleri Gülme Krizine Sokan Kullanıcılar!

Çocuk büyütmek büyük bir maharet ister. Hele ki 'yaramaz' diyebileceğimiz çocuklar anne ve babalarının başına durmadan iş açarlar. 

Yaramaz erkek çocuklarıyla yaşadıklarını anlatan ebeveynlerin paylaşımlarına bir bakalım!👇🏻

Biraz fazla hareketli çocuklar, çocuklarımız...

Size neler desek az kalır! Her zaman en yaratıcı yolları bulup anne babalarınızı şaşırtmayı başarırsınız. Yeri gelir her yeri boyar, yeri gelir her yeri un yapabilirsiniz.

Peki yaramazlığın cinsiyeti olur mu?

Her ne kadar yaramazlığın cinsiyeti olmasa da, sosyal medyada viral olan 'erkek çocuk yaramazlığı' diye bir olay da var. Öyle ki erkek çocuklarıyla videolar çeken anne babalar bir dakika bile yerlerinde oturamıyor. 

Peki bu anne babalar gerçekte neler yaşıyor?

Bir ebeveyn erkek çocuğuyla anısını anlatınca birçok kişi de olaya dahil oldu!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Mantıklı öneriler de gelmedi değil. 😂

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

👇🏻

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

İlginizi Çekebilir

Sosyal Medyada Viral Olan 'Erkek Çocuk Annesi vs. Kız Çocuk Annesi' Parodisi
İstanbul'a Tatile Gelen Ben Affleck'in Boğaz'da Uzun Uzun Ufuklara Dalması Goygoycuların Diline Düştü
'Ölme Karabaş'tan Hallice Olmasına Rağmen Yüzmeye Devam Eden Balığa Birbirinden Komik Yorumlar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
09.08.2023

Erkek çocuk beni 2. çocuktan soğuttu, canımı okudu 7 sene, şimdi ne mi oldu, sürpriz ikizler geliyor. Mümkünse bilimsel bi deney için 30 sene falan dondursunlar beni.

🤣🤣🤣🥺

09.08.2023

benim KIZ kardeşim 9 aylıkken beşiğe kafa atıp kırmış içinden çıkmış evde tarzan gibi koşarken buluyor annem. ilk yürümesini böyle kaçırdılar. Sonra bi gün annem bizi odamızda, ben kardeşimi perdeye sarmışım camdan sallarken buluyor seni peri kızı yaptım diye, ikinci katta oturuyoruz. Bir gün pazardan geliyor, mahallenin bizden büyük oğlan cocuklarını bizim aparmanın altında saklanırken buluyor, çocuklar annemi görünce nolur deli kızlarından bizi kurtar diye koşmuşlar. özetle dua ederken iyi düşünün, kız çocuklarının da sağı solu belli olmuyor. imza kız çocuğu :)

09.08.2023

ayy şu hikayemizde ekliyim iyice şaşırın: bi gün annem, ben(6yaş) ve kardeşim 4(yaş) odamızı çok dağıttık diye bize diyorki yaa bu odayı toplarsınız ya da bi daha çıkamazsınız, sonra kapıyı kapatıp gidiyor. 1 saat sonra fln bakıyım ne yapmışlar diye odaya giriyor ve hayatının şokunu yaşıyor. oda da mobilyalar hariç hiç bi şey yok. ben ve kardeşim yatakların şilteleri dahil her şeyi camdan atmışız. annem bi koşu bahçeye iniyor, o zamanlar çingeneler daha çoktu hemen görüp gelmişler, ben en son camdan baktığımda bişeyin ucundan annem diğer ucundan çingene çekiştirip kavga ediyorlardı. gerisini hatırlamıyorum :))

10.08.2023

açılın ben anaokulu öğretmeniyim :) bütüüüüüün bu bebeler sonra bize geliyor siz evde 1 tanesi ile mücadele ederken bizler sınıflarda 15 tanesinin peşinden sürekli dur oğlum, dur kızım, arkadaş ısırılmaz bebeğim, dolaba tırmanılmaz yavru ceylanım diye geziyoruz.

10.08.2023

bu arada mesleği bıraktım bilin bakalım niçin :)

TÜM YORUMLARI OKU (43)