Tartışmalara Cübbeli Ahmet de Ortak Oldu: 'Gördüğüm Rüyalara Göre Darbe Tehlikesi Var'

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuk olduğu bir programda darbe tartışmalarıyla ilgili '6-7 ay önce bir kaç rüya gördüm. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe' ifadelerini kullandı.

"Sokağa çıkma yasağı var, bu şekilde gördüm" 🎥

6-7 ay önce bir rüya gördüğünü belirten Cübbeli, 'Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim, kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm. Allah muhafaza buyursun' şeklinde konuştu.

"Darbe olsa ona mı yarayacak sanki?"

Canan Kaftancıoğlu'na yönelik eleştirilerde de bulunan Cübbeli, 'Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak' ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'in bu açıklamalarına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Ne olmuştu?

Siyasetin Gündemi Yine 'Darbe Girişimi': Tartışma Nasıl Başladı, Kim Ne Dedi?
Darbe Tartışmalarının Hedefi Olmuştu: Yazar Ragıp Zarakolu Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
11.05.2020

Ülke ülke değil simülasyon oldu aq.

11.05.2020

Rüyalar psikanalizde bilinçaltını işaret etmekte. Yani rüyada darbe görmek için bilinçaltına bunu atması gerekiyor. Kısacası ya bu adam ve çevresi darbe planlıyor, darbe hayali kuruyor ya da darbeden o kadar korkuyor ki bu korkusu onu kovalıyor.

11.05.2020

Buda bi peygamberliğini ilan edemedi orospu evladı yarın bir gün kuyruğu sıkışır ben din adamıyım siyaset konuşamam der hükümetin götü iyice sıkıştı konuşturuyor yobazların kafasını iyice karıştırıp ekonominin ne duruda olduğunu unutturacak hoca hükümet değişince ananla halay çekmeye gelirler çoşma öyle darbe görüyorum diye zaten sizde bütün makamlar kimle darbe yapıcaklar

TÜM YORUMLARI OKU (118)