Tarot Falına Baktırmak İsteyen Kadın 'Üzerinde Büyü Var' Denilerek Taciz Edildi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kendisini falcı olarak tanıtan şahıs, 20 yaşındaki genç kıza cinsel tacizde bulundu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Camiatik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki bir kız, sosyal medyada tarot falı ilanını gördü.

Fal baktırmaya karar veren genç kız, ilandaki numarayı arayarak G.A. adlı falcıdan randevu talep etti.

Şahsı ablasının ve abisinin yaşadığı eve çağıran kız falına baktırdı.

'Odada tek kalmamız lazım'

Fala bakan G.A., 'Sende mühür var, onu bozmam lazım. Ama odada tek kalmamız lazım' dedi. Falcı G.A. 'Gözünü tamamen bağla' diyerek hem odadan herkesi çıkardı, hem de kızın gözünü bağladı.

Bu sırada cinsel tacize uğrayan genç kız, şahıstan şikayetçi oldu.

Aynı suçtan kaydı varmış

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, G.A.'yı operasyonla yakaladı. Şahsın daha önceden de aynı suçtan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaydı olduğu öğrenildi.

Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
23.02.2022

Abi anlamadigim bir sey var neden bu 3 harfliler girince ruha sadece vajinadanmi cikiyor ? Inan turkiyem 3 harflilere, karabasanlara, dedelere, ermislere..... bak ne guzel gelistik bu kafalarla tum amerika avrupa bizi kiskaniyor. Paramizla dunyayi satin aliriz hepsine kopek cekeriz inanin. hatta cocuklarinizi inandirin...

23.02.2023

medyum, falcı,cinler,büyü bozma,dini istismar ile dolandırıcılık TCK 158/1-A maddesi medyum ve falcılarla ilgili olup davacı olunduğunda en az üç yıl hapis cezası verilir.web siteleri,sosyal medya,youtube hesapları olabilmektedir. whatsapp yazışması,banka hesap hareketleri.savcılık hts kaydını btk'dan isteyebilmekte.internette mahkeme kararları var... -Cep telefonumuzdan yasin suresini yüksek sesle dinlememiz gerekir. -Bardağa bir miktar zeytin yağı koyup bazı kuran surelerini okuyup içine üflememiz ve sonrada yağı kalbimize sürmemiz gerekir. https://sorularlarisale.com/risale-i-nurlarda-cinlerin-insanlara-zarar-verebileceklerinden-ve-korunma-yollarindan-bahsediliyor-mu-genel-bilgi-verir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ