Tarkan'ın Hatalı Duyurulan Harbiye Konseri Günü Sahnede Olacak Tan'nın Asil Cevabı "Nasip Olsun" Dedirtti!

Magazin yorumcusu Müge Dağıstanlı'nın yıllar sonra Harbiye'de sahneye çıkacak olan Tarkan'ın konser tarihlerini duyururken hata yaptığı iddia edildi. Belirtilen tarihlerden birinde aynı sahnede konseri olan Tan Taşçı'nın asalet dolu Megastar cevabı 'nasip olur mu?' dedirtti.

Uzun yıllardır Türk pop müziğinin baş tacı olup milyonların gönlüne taht kuran Tarkan her sahnesiyle ortalığı kasıp kavuruyor.

Özellikle son dönemlerde konserleri heyecanla beklenen Megastar cephesinden hayranlarını çok sevindiren bir haber geldi. En son 21 Eylül 2019 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde sahne alan Tarkan'nın 5 yıl sonra yeniden ikonik sahneye çıkacağı duyuruldu.

Konser sezonunu açan Tarkan'ın Harbiye müjdesinden sonra asıl bombayı patlatan Aramızda Kalmasın sunucusu Müge Dağıstanlı oldu.

İddiaya göre Dağıstanlı, Tarkan'ın 20-21-23-24-26 ve 27 Eylül’de, Harbiye sahnesinde dinleyicileriyle buluşacağını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Ancak verilen tarihlerde bir hata olduğu ortaya çıktı. Güçlü sesi ve duygu dolu şarkılarıyla gönülleri fetheden Tan Taşçı'nın 20 Eylül'de Harbiye sahnesinde olacağı öğrenildi.

Dağıstanlı'nın tarih paylaşımına denk gelen Tan, X (Twitter) hesabından asalet dolu bir tepki verip "🤯🤯 Kendisini sahnemizde ağırlamaktan tabii ki mutluluk duyarız" diyerek Tarkan'ı sahnesine davet etti.

twitter.com

Tan'ın Tarkan davetine kayıtsız kalamayan sosyal medya kullanıcıları "nasip olur mu?" demekten de kendini alamadı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

İlişkilerini İnkar Etmelere Doyamayan Bestemsu Özdemir ve Burak Deniz'den Sonunda İlk Aşk Karesi Geldi!
Ucuzluk Bitti: Pucca, Temu ve Diğer Yurt Dışı Alışveriş Sitelerine Getirilen Vergilere Tepkisiz Kalamadı!
Ormanda Kırmızı Bikinisiyle Yasak Meyveyi Arayan Nilperi Şahinkaya'nın İlk İnsan Havva'dan Hallice Pozları

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
06.08.2024

Harbiye atmosferini çok severim, yaz akşamları büyük keyifli oluyor. Bu yıl 1.kategori biletler kişi başı 3-3,5 bin arasında, abartı bir fiyat aile olarak hesapladığında. Tarkan’da bu katlanacaktır. Üşenmedim eski biletlerime baktım, 2022 1.kategori 700 tl vermişim, geçen yıl 1500. 2 yılda 4-5 kat artması dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez.

06.08.2024

ikisini de cikarsaydiniz ne var ki bunda 😂😂

06.08.2024

tan taşçı kim. ilk defa duyuyorum. gerçi türıöe müzik dinlemeyeli çok ama çok uzun zaman oldu. Tarkan'ın kuzu kuzusunda kaldık😂. Metallica, Rammstein, evenger seven fold, animals...falan onları dinliyorum canım istediği zaman.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ