Tarkan'a Benzemediği İçin Damat Adayını Reddeden Kadın

'Esra Erol'la' programında daha önce vajinismus olduğunu söyleyen gelin adayı Nevruz, kendisine gelen damat adayına yaklaşımı stüdyoda sert tepki ile karşılandı. Damat adayının çok konuştuğunu ve Tarkan'a benzemediğini ifade ederek cevabının 'hayır' olduğunu söyleyen gelin adayı bir an önce stüdyoyu terk etmek istedi.

Nevruz hanım isteklerini daha önce belirtmişti:

Gelin Adayının İstekleri Stüdyodaki Herkesi Şaşkına Çevirdi

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
10.02.2016

Sirf rating ugruna toplumdaki akil hastalikli ve sorunlu insanlari buraya cikarip konusturuyorlar ve prim veriyolar, sonra biz bu anormalligi yavas yavas normallestiriyoruz sonra da toplumun ahlaki neden bozuldu neden ahlaksizlik artti diyoruz, asil sorun artik her seyin cok normal olmasi, arkadaslar bu programlar normal degil bunlara katilanlar da normal insanlar degil

Pasif Kullanıcı
10.02.2016

Mükemmel gözlem...

10.02.2016

Şu stüdyoda gerçek olan şeyler sadece enstrümanlar sanırım.Aklımızla dalga geçiyorlar.Bir süt reklamında ineğin memeleri gözüküyor diye yayındna kaldırtıp,şu sahtekarlığa göz yuman RTÜK'e,sunan kadına,oraya her gün gidip bu işi ticarete çeviren insanlara da yazıklar olsun.

10.02.2016

hayır bi'de kendi yorumumu da beğenmişim bana da yazıklar olsun :(

10.02.2016

"Tarkan'a benzemiyor" bir süre sonra "Kimse kimseye benzemez ya, sen Tarkan'a benzeyemezsinki"ye döndü. Ruh hastası insanları ekranlara çıkartıp milleti daha fazla delirtme peşindeler. Doğru düzgün tv izlemiyorum çok şükür hele bunları hiç izlemiyorum ama 2 dk. şurada izledim deliye döndüm.

TÜM YORUMLARI OKU (74)