Tarım Nereye Gidiyor? Yerli Tohumla İlgili Açıklanmayan Gerçekleri Duyduktan Sonra Komplo Teorilerinden Arınacaksınız!

Uzun zamandır gündemde olan tohum tartışmalarının son günlerde artışının sebebi Vedat Milor'un kaleme aldığı bir makaleyle ilgili.

Yurt dışında yediği karpuzların Türkiye'dekilerden daha lezzetli olduğu ve eskiden karpuzların sahip olduğu renk, tat ve kokunun yeni karpuzlarda olmadığını yazmıştı Milor. Bu durumun sebebi ise ona göre tohum ve gübre kullanımımızla ilgiliydi.

1. Yazar Gürkan Akgüneş bu konuyla ilgili komplo teorilerini bir kenara bırakarak tartışmayı aydınlattı. 👇

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Bahsettiği belgeseli de buraya ekleyelim.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.09.2019

Soner Yalçın'ın saklı seçilmişler kitabını okuyun akepenin ülkeyi nasıl dışa bağımlı hale getirdiğini, tarımı nasıl bitirdiğini bilale anlatır gibi anlatmış, muhteşem bir kitap.

dedem eskiden biri köyde ekmek aldığı zaman koku bütün köye yayılırmış genetiği değiştirilmiş tıhum lezettli değil bitkinin dna sındaki milyarlaca koddan bize lazım olmadığını zannetiğimiz bazı kodları çıkarırsak bunun sonucunda kokusuz çilek lezzetsiz buğday vb ürünler elde ederiz orjinal tohumlara sahip çıkıp onları çoğaltmalı

22.09.2019

onun için mi sürekli dışardan tahıl alınıyor, sebze meyve alınıyor? ınun için mi bir kere ekilen tohumdan tek bir sefer mahsül alınıyor sonraki senelerde mahsül alınmıyor? yerli ve eski doğurgan tohumlarımız madem var nerede? devlet neden sürekli tohum alıyor? sürekli dışardan tarımsal ürün alıyoruz? siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

TÜM YORUMLARI OKU (7)