Onedio Logo

Tarım Bakanlığı Yeni Markaları İfşa Etti: Ünlü Baklava Markası da İfşalandı!

Kapak Görseli

Tarım ve Orman Bakanlığı marka ifşalarına durmadan devam ediyor. Özellikle son dönemde kırmızı et, baharatlar, süt yoğurt gibi birçok ürüne tağşiş karıştıran markalar ifşa ediliyor. Bakanlığın listesini güncellemesi ile vatandaş güvenilir marka arayışını sürdürüyor.

Son yayınlanan listede de pul biberde, pekmez de ve baklava da kullanılan maddeler herkesin ağzını açık bıraktı... 

Ürünlerine taklit ve tağşiş karıştıran markalar kamuoyuna duyuruluyor. "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından güncellendi.

Ürünlerine taklit ve tağşiş karıştıran markalar kamuoyuna duyuruluyor. "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından güncellendi. Görseli

Antalya'nın Manavgat ilçesinde üretim yapan Bora Bora Gıda şirketine ait olan Bora Bora Premium İpek Pul Biber'in içinden ise boya tespiti yapıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde üretim yapan Bora Bora Gıda şirketine ait olan Bora Bora Premium İpek Pul Biber'in içinden ise boya tespiti yapıldı. Görseli

Ayrıca bu boyanın gıdada kullanılmasına izin verilmeyen boya olduğu da listede belirtildi.

Pekmez Dünyası'na ait olan Lukaçi markalı ballı bitkisel macunda ilaç etken tespit edildi. Aynı markanın Pekmez Dünyası adı altında satılan bitkisel karışımlı macununda ve epimediumlu bitkisel karışımlı macun tespit edildi.

Ayrıca, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu merkezli baklava üreticisi Berat Kılıççalan - Safir Baklava firması da yer aldı. Bakanlık, Safir Baklava'nın ürünlerinde 'Yer Fıstığı' kullandığını tespit etti.

Çeşit çeşit baklava üreten firma, internet üzerinden de tüm Türkiye'ye ürünlerini satıyor. Firma sosyal medyadan da sık sık imalathanesinden görüntüler paylaşıyor.

MEB’den Özel Okul Kararı: Ders Kitabı Adı Altında Veliden Ücret İsteyen Kurumlara Ağır Cezalar Yolda
2. Palu Vakası Çözülüyor: Müge Anlı'da Nezaket Kışı ve Zekiye Aydın Kayıplarında Cinayet İtirafı Geldi!

Popüler İçerikler

62 Yaşındaki Adamı 4.5 Milyon Dolandırdığı İddia Edilen Fenomen ‘Mekselina’ Müge Anlı’yı Çılgına Çevirdi!
62 Yaşındaki Adamı 4.5 Milyon Dolandırdığı İddia Edilen Fenomen ‘Mekselina’ Müge Anlı’yı Çılgına Çevirdi!
Hakan Fidan Suikaste Uğradığını İlk Kez Açıkladı: “Ağır Arsenik ve Cıva Verildi, Zehirlendim”
Hakan Fidan Suikaste Uğradığını İlk Kez Açıkladı: “Ağır Arsenik ve Cıva Verildi, Zehirlendim”
‘Altı Yaşında Evlenilebilir’ Demişti: Nureddin Yıldız’a Boğaziçi Üniversitesi’nde Yumurtalı Protesto
‘Altı Yaşında Evlenilebilir’ Demişti: Nureddin Yıldız’a Boğaziçi Üniversitesi’nde Yumurtalı Protesto
YORUMLAR
16.01.2025

Herkes namussuz olurum diye yarış içerisinde

16.01.2025

Tarım bakanı daha önceleri nerdeydi de bu haberleri görmüyorduk? En son Uğur Dündar denetliyordu işletmeleri diye hatırlıyorum.

Uğur Dündar'ında ne olduğunu biliyoruz

16.01.2025

suna bak ya her yediğimizde bir şeyler çıkıyor

TÜM YORUMLARI OKU (15)