Tarikat Yurdundaki Satırlı Katil Tutuklandı...

Antalya'da İlim ve Kültür Derneği'ne ait öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38) tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) cenazesi, babası Halil Tuğrul tarafından morgdan alındı. 

İhsan Güney'in şizoaffektif bozukluk tanısı olduğu, aylık kontrollerini 4 aydır yaptırmadığı kaydedildi. İhsan Güney, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalışan baba Halil Tuğrul, sabah saatlerinde adli tıpa gelerek, oğlu Mehmet Sami Tuğrul'un cenazesini teslim aldı. Baba Tuğrul'un (altta) üzgün olduğu görüldü. Cenaze, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'a götürüldü.

Şüpheli bugün mahkeme tarafından tutuklandı...

Valilikten Tarikat Yurdundaki Cinayet Hakkında Açıklama

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
08.12.2021

Bu şizofreni arkadaşın girdiği iş öyle depodur, mal taşıma falan değil. Elinin altında bıçak, satır olan bir mutfakta ve çocukların arasında -yurtta/okulda- bir işte çalışıyor. Biz de tam akıllı değiliz ama biz istesek o işe girmek için kpps bilmem kaç puanına ek mülakat torpili için bizi nasıl koştururlar. Olan sadece çocuğa oldu. Allah sabır versin ailesine ama ailesi "taktiri ilahi" deyip sorumluluğu Allah'a yükleyip devam edecek. Çocuk için üzgünüm.

pislik asıl deccal sen ve senin gibiler kökünüz kurusun, zahmet oldu birde tutuklamasalardı, çıkardılar affı yaydılar katil sürülerini topluma, bütün bu suç oranlarının tek sorumlusu Bahçelidir. Af karşılığında bu zihniyetle iş birliği yapanlardır.

08.12.2021

kafasını kesin arkadaş ne tutukluyorsunuz yazık değil mi kısasa kısas olmazsa adalet gelmiyor inşallah içerde kafasını koparırlar o.ç.

08.12.2021

Çok haklısın ben yazacaktım sen yazmışın

TÜM YORUMLARI OKU (25)