Tarık Ünlüoğlu'nun Ardından Yeterince Yas Tutmadığını İma Eden Takipçisine Oktay Kaynarca'dan Çok Sert Bir Cevap Geldi!

Cevabı biraz sert buldum ama yakınlarını kaybeden insanlara bu söylenmez...

Duayen oyuncu Tarık Ünlüoğlu akciğer tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmiş, tüm sevenlerini yasa boğmuştu.

Sanatçılardan siyasilere kadar herkes sosyal medyada Tarık Ünlüoğlu'nun vefatından duyduğu üzüntüyü paylaşmıştı.

👇

O paylaşımlardan birini çok yakın arkadaşı olan Oktay Kaynarca yapmıştı. Tarık abim dediği oyuncunun kaybına yürekten üzüldüğü belliydi elbette...

Oktay Kaynarca, ardından yakın dostları Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ ile fotoğraflarını paylaştı.

Ancak insanların dilinin kemiği yok, siz de biliyorsunuz... Takipçilerinden biri yakınını kaybettikten sonra bir ay kendine gelemediğini ifade etti.

Oktay Kaynarca ise tabiri caizse açtı ağzını, yumdu gözünü: "Şimdi sana tavsiyem insanlara o iğrenç enerjinle oturup laf yetiştireceğin yerde, git bir iş bul..."

"Dangalak!"

Sen ve senin gibi hadsiz, terbiyesiz, boş beleş ve ruh hastası birkaç kişiye cevaben... Oku dangalak, oku ki her haltı kendi bildiğiniz gibi yapmayanları linç etme, saldırma, başkalaştırma kültürünü biz yemedik, yemeyiz, öğren, hatta kafana sok. Orada keyif yapıyorum gibi bilmem nerenle anlayıp, sözüm ona o ufacık zekanla laf soktuğun yer cenazemizin ardından taziye yaptığımız, sakinleşmeye çalıştığımız yer dangalak... Şimdi sana tavsiyem, insanlara o iğrenç enerjinle oturup laf yetiştireceğin yerde git bir iş bul.'

Ne diyelim ki... Herkesin birbirine saygı duyduğu zamanlar diliyoruz!

Popüler İçerikler

İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
06.10.2019

oktay kaynarca haklı tabi de cenaze de yas tutarken ''şu puroyla iki fotomuzu çek yeğenim'' mi demiş?

06.10.2019

Haklı olabilir ama kimseye dangalak deme hakkına sahip değil.

06.10.2019

İnsanların acıyı gösterme ya da gösterememe şekli farklıdır. Kimileri acısını belli etmez, hiçbir şey olmamış gibi eğlenir, güler hatta normalden daha fazla güler. Kimileri ağıt yakar, yere yığılır, ağlamaktan helak olur, kendini parçalar. Kimileri ise duvar gibi kaskatı kesilir, uyuşur, hiçbir şey hissetmez. Kimse kimseye hissettiği herhangi bir duygusu için hesap vermek zorunda değildir.

06.10.2019

bakin gozden kacan ve oktay kaynarcanin alakasiz cevabi su; oktay kaynarca o resmi koyup altina hic birsey yazmasa muhtemelen boyle bir yorum gelmeyecekti. Ama altina bi sarki sozu yazip, bir de cool emojisi ekleyince o arkadasa tuhaf gelmis ve bir soru sormus. Ne hakaret var, ne asagilama, ne hor gorme. Merak edip sormus, kaldi ki bende merak ettim. Dediginiz gibi herkesin matemi farklidir lakin soyle bir resmin altina mesajli emojili paylasim yapinca insanlar merak ediyor. Benim gorusum Oktay Kaynarca olayi farkli yone cekip abartmis, bi nevi duyar kasmis. Oysa ki, daha naif bir dille olayi izah edebilirdi, kaldi ki yorum yapan kisi gayet net bir soru sormus.

TÜM YORUMLARI OKU (11)