Dolandırıcılık Olduğu İddia Edilen Thodex Olayından Sonra Yeniden Gündem Oldu: Banker Kastelli Reklamı

Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı olarak iddia edilen Thodex dolandırıcılığından sonra Banker Kastelli reklamı yeniden gündem oldu.

80'li yılların efsane ismi Banker Kastelli için "dolandırıcı değil, batışı nedeniyle dolandırıcı olmuştur" dense de, Banker Kastelli'nin o yıllarda çektiği reklam filmi yeniden gündem oldu.

Banker Kastelli, o yıllarda birçok ünlü ismi bir araya getirmiş ve bir reklam filmi çekmişti. O reklamda Cüneyt Arkın, Fikret Hakan, İzzet Günay, Selma Güneri, Ekrem Bora gibi isimler vardı.

Banker Kastelli olayı ile ilgili detaylı içeriğe buradan ulaşabilirsiniz: 👇

Türkiye'nin En Büyük Para Vurgununu Yapan Banker Kastelli'nin İnanılmaz Hikayesinin Detaylı Anatomisi

O reklam ise bugün Thodex olayından sonra yeniden gündem oldu. Çünkü Thodex de birbirinden ünlü isimleri bir araya getirerek bir reklam çalışması yapmış...

İşte Banker Kastelli'nin o reklam filmi: 👇

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
22.04.2021

Şimdi burada şöyle bir etik değerden bahsetmek istiyorum. Rol model güvenilirliği ile reklam yüzü olan ünlü isimlerin bu konu hakkındaki durumları ne kadar etik? Yani sonuçta model ise parasını alıyor işini yapıyor sakınca yok ama bu isimler acaba reklam yüzü olurken "insanlar bana güvenip alır ve başlarına birşey gelirse kötü referansımla mağdur olan insanlar durumundan ne kadar sorumluyum".. şaka lan şaka kimseye bir sik olmaz bu ülkede ne ünlüler bana çok iyi geldi diye milleti öldürecek sahte ilaçları pazarladılar hala ortalıkta fink atıyorlar. Toplum bırak dışlamayı onunda mağdur olduğunu düşünüp daha da içselleştirdi sizin omurgasızlığınızı sikeyim!

22.04.2021

Şeyma subaşı Seda sayan vs gibi ünlüler daha ilaç piyasaya sürülmeden boş kutu reklamı yaptılar diye 3-5 lira ödemişti . Ama gerçekten bir not sistemi gelse iyi olur parayı gece atarım gerisinden bananae olayı düzelir böylece

22.04.2021

Şu reklamı koyacağınız yeri iyi ayarlayın. İçeriği kapatıp duruyor.

22.04.2021

ne kadar çok reklam o kadar kötü mal/hizmet. bu formül hiç şaşmaz

TÜM YORUMLARI OKU (9)