Tarihi Surlarda Seçim Çalışması: Yasak Olmasına Rağmen Erdoğan Pankartı Asıldı

Yaklaşan seçimler öncesi adaylar ve partiler, reklam çalışmalarına devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’da bulunan tarihi surlara Erdoğan’ın pankartının asılmasına tepki gösterdi.

Binlerce yıllık İstanbul surlarına, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı bulunan seçim pankartı asıldı.

Canan Kaftancıoğlu, “Kanun tanımıyorlar biliyoruz biz yine de teşhir edelim ve görevlileri görevlerini yapmaya davet edelim. Görevlerini yapmayan partizan kamu görevlilerine 14 Mayıs’tan sonra denk gelmeyeceksiniz nasıl olsa Hazineye ait olan İstanbul Surlarına yasaya göre bunların açılması yasak!” diyerek tepki gösterdi.

“Elbette itirazlarımızı yapıyoruz, yapacağız. Yasaya uygun davranmazlarsa eğer ne yapacağımızı da biliyoruz! 31 Mart öncesinde de bu filmleri çok izlemiştik.”- Filmin sonunu hepimiz biliyoruz.”

Canan Kaftancıoğlu paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan sosyal medyada bazı hesaplar Erdoğan'ın surlara asılı fotoğrafının photosop olduğunu öne sürdü. CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz ise kendisinin çektiğini belirttiği bir videoyu paylaşarak posterin gerçek olduğunu aktardı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Poyraz'ın paylaşımını alıntılayan Kaftancıoğlu da, "Sizin ahlaksızlığınızın, kötülüğünüzün sonu yoksa, bizlerin de aklının ve azminin sınırı yok! Basın gidin şimdi!" ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a ziyareti öncesi, Atatürk'ün Batı Cephesi Karargahı olarak kullandığı Zafer Müzesi'nin dört bir yanı AK Parti’nin dev seçim afişleriyle kapatılmıştı.

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
19.04.2023

Kanun tanımıyorlar ama anayasanın yetersiz olduğunu iddia edip yeni anayasa yapmaya çalışıyorlar.

19.04.2023

Mühür bizim elimizde ve 14 Mayıs'ta zafer Laik Türk Milletinin olacak #SANASÖZ 💪

Pasif Kullanıcı
19.04.2023

Onlara herşey mübah,bize herşey yasak.Ve fakat anlayamadıkları şu,artık %50+1 günleri geride kaldı. Ama artık gerçekten yıldım,bunaldım neredeyse 44 yaşıma geldim,evet tabi ki kötü iktidarlar da oldu belki ama bu ülkenin bu kadar şuursuz,bu kadar baştan savma yönetildiğine şahit olmadım.Ha kabahat yönetenlerde mi sadece?Hayır.Sonuçta seçimle geldiler. Ama evet bıktımm

TÜM YORUMLARI OKU (20)