Tarihi Seçime Saatler Kaldı: Adayların Oy Yerleri Belli Oldu

Seçime bir gün kala adayların oy kullanacağı yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turunda yarışacak olan adaylardan Recep Tayip Erdoğan İstanbul, Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da oyunu kullanacağı öğrenildi.

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Yarın gerçekleştirilecek tarihi seçimde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda oyunu kullanacağı belirtildi. 

İlk tura üç gün kala hakkındaki iddialar nedeniyle adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve 14 Mayıs'taki seçimlerde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan da Ankara Çankaya’da oy vereceği belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara’da Anıttepe Ortaokulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu’nda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent’te Emlak Bankası Ortaokulu’nda oyunu kullanacağı açıklandı.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya Tepki: 'Sana Bile Hakaret Etmiyorum Bitanesi...'

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
27.05.2023

CHP, umarım ders alıp sandık güvenliği konusunda iyi hazırlanmışsındır. Bahane kabul etmiyoruz ve bizi habersiz bırakmayın, sessizlik olmasın sık sık çıkıp açıklama yapılsın. Haksızlık olursa halk arkanızda. Bundan şüpheniz olmasın

27.05.2023

tayyip gitsin de...

27.05.2023

fqmkaohyeah, Kemalist olmayabilirsin, onlara katılmıyor da olabilirsin, ki benim de görüşüme terstir bugünkü kemalist mantığı. Ama hakaret etmek yanlıştır. Burda çok uç yorumlarını görüyorum. Provoke ediyorsun insanları..

27.05.2023

Reise oy verenler aynı zamanda kemal kılıçdaroğluna basınca oylar x2 olarak reise gidiyor bilginiz olsun. 2-3 kere basın. Ayrıca ekonomi çok iyi. Oy kullanmadan öncede makarna yemeyui unutmayın. Mümkünse oy kullanmaya giderken yolda gördüğünüz suriyelilerede allah'ın selamını eksik etmeyin. GÖNDERMEYECEĞİZ ! O yüzden 2 adayada basın ve x2 oy reise gitsin.

TÜM YORUMLARI OKU (15)