Tarifeli Uçağa Binerken Görüntülenen Kılıçdaroğlu, Sosyal Medyanın Gündeminde

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Avşarlar Derneği’nin 4'üncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Adana’ya gitti.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen ve CHP'li belediye başkanları ile milletvekillerinin de katıldığı programda konuşan Kılıçdaroğlu, daha sonra Adana Havalimanı'ndan uçağa binerek kentten ayrıldı.

CHP lideri, Anadolu Jet'in tarifeli seferiyle Ankara'ya döndü.

Uçağa binmek için vatandaşlarla birlikte sıra beklediği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bu görüntüler hızla yayıldı ve sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi.

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.10.2019

Arkadaşlar siz olayı anlamadınız sanrım. Türkiye'nin en büyük 3 şehrini yöneten partinin genel başkanı tarifeli uçağa binmek için sıra bekleyen. Kaç belediye bu partinin emrinde ? Kaç kalantorun o belediyelere işi düşüyor farkında mısınız ? İstese mal varlığını bazıları gibi 17 senede binlerce kat yükseltebilirdi. Bazıları gibi özel helikopterlerle, uçaklarla, 300 korumayla gezebilirdi... Tenezzül etmemiş demek ki. Demek ki hak yememiş, hırsızlık yapmamış. Siyasilerin zengin olmaması ise, gayet haber değeri taşıyan bir konudur ''bu ülkede''.......

Pasif Kullanıcı
04.10.2019

Ne işe yaradığı meçhul dediğin parti, senin devlet başkanın daha portakalda vitaminken Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetiyordu ukala bey. Hem o zamanlarda açlık yoktu, işsizlik yoktu, Hırsızlık yoktu. O zamanlar ŞEREF, HAYSİYET, ADALET vardı. Devlet başkanının senin gibi 1buçuk milyon kişinin maaşıyla ancak alabileceği uçağa binmesi seni rahatsız etmiyorsa eğer, o senin genişliğin koçum.

04.10.2019

bunlar oy kaybettiren hareketler sayın kılıçdaroğlu. lüks içinde yaşayıp bir de tepeden bakın ki millet, adam yerine koysun sizi.

04.10.2019

Reklam mı değil mi orası tartışılır lakin kılıçdaroğlu gibi bir adamın tarifeli uçağa bindi diye bunun derdini yapacak, gocunacak karakterde bir insan olmadığını biliyorum, siyasetin o pislik tarafında efendiliğini korumuş nadir insanlardan

TÜM YORUMLARI OKU (39)