Taraftarlar Kapıda Kaldı: Exxen Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

24 Ekim Salı akşamı milyonlarca taraftar Galatasaray - Bayern Münih karşılaşmasını izlemek için ekran başındaydı. Exxen'de yayınlanacak olan maçı taraftarlar sabırsızlıkla bekliyordu. Ancak birçok kullanıcı sosyal medya paylaşımlarında Exxen'in çöktüğünü belirtti. Peki Exxen çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Exxen Çöktü mü?

Bayern Münih-Galatasaray karşılaşmasını izleyen binlerce taraftar Exxen platformunun çöktüğünü bildirmeye başladı. 19.45'te başlayan karşılaşmaya birçok kullanıcı erişemediğini bildirdi. Konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Exxen Ne Zaman Düzelecek?

Exxen'in neden çöktüğüne dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. Milyonlarca kullanıcı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda Exxen'in neden çöktüğünü sorgulamaya başladı. 

Exxen platformuna giriş yapmaya çalışan kullanıcılar giriş yapabildiklerini belirtirken yayını izleyen bazı kullanıcılar ise problem yaşadıklarını paylaştı.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Nereden İzlenir?

Exxen uygulamasına daha önce giriş yapan kişilerin maçı izlemeye devam ettiği ancak sonradan girmeye çalışanların uygulamaya erişemediği görüldü. 

Galatasaray Bayern Münih karşılaşması hem Exxen üzerinden hem de TV 8,5 üzerinden yayınlanmaya başladı. 

Maç öncesinde Exen platformuna 24 Ekim'e kadar kayıt olanların, 14 gün süreyle maçları ücretsiz izleyebileceği belirtilmişti.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
24.10.2023

8.5 dan izledik sağolsun exen :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ