Tarafsız Bölge Bir Başka: CNN Türk'te 'Stratejik Açıdan Oscar Tokadı' Yayını

CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge isimli programda Türk televizyon tarihine geçecek anlar yaşandı. Oscar ödül törenine damga vuran Will Smith'in, komedyen Chris Rock'a attığı tokat, Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Emekli Jandarma Kurmay Albay Eray Güçlüer tarafından yorumlandı.

Oscar törenine damga vuran tokat CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de de “askeri ve siyasi uzmanlar tarafından” değerlendirildi.

An be an incelendi

Tokat, canlı yayında araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Akademisyen Eray Güçlüer ve Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin tarafından tartışıldı.

Söz konusu ilginç program sosyal medyada hem alay hem de tepki konusu oldu.

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
28.03.2022

Hani, Covid19 uzmanı, savaş stratejisti, ekonomist, spor yorumcusu, jeoloji, iklim bilimleri, maden, metalürji, inşaat, gıda, ziraat mühendisi, diyanet işlerinden sorumlu Mete Yarar nerede?

28.03.2022

Mete Yarar'sız program mi olur nan.

28.03.2022

İroni sandım başlığı ama maalesef haber gerçekmiş. herkes ne iş olsa yaparım derse asker gazeteci akademisyen programcı da haliyle magazin işini yapabilir pek ala. mesela ben görünüşte öğretmen olsam da aslında mit ajanı olabilir bazı zamanlarda doktorluk yapabilirim. paparazzi işleri ise bilmem kaçıncı uzmanlık alanım🤣

28.03.2022

Nagehan Alçı & Mete Yarar Herbokologları nerede hayret !!!

TÜM YORUMLARI OKU (11)