Tanzim Satış Kuyruğunu Ziyarete Giden İrfan Değirmenci'nin Kamerasına Saldıran Vatandaş ve O Görüntülere Gelen Tepkiler!

Sebze ve meyve fiyatlarındaki artan fiyatlar, halkı tanzim satış noktalarına akın ettirdi. Fiyatların yüksekliği doğrultusunda daha ucuza sebze ve meyve satışı yapmak için kurulan tanzim satış noktaları ise uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. O kuyrukları ziyaret eden isimlerden birisi de İrfan Değirmenci'ydi.

Belediyelerin sebze-meyve satışı yapabilmesi için kurulan tanzim satış noktalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tanzim satış noktalarında domates, biber, çarliston biber, soğan, patlıcan, ıspanak, salatalık, kabak ve patates gibi ürünler satışa sunuldu. Vatandaşlar bu ürünlerden en fazla üçer kilo alabiliyor. Bunun sebebi ise yaşanabilecek fırsatçılıkların önüne geçebilmek.

O yoğun ilgiye yönelik vatandaşa soru soran İrfan Değirmenci ise beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

Görüntülerde bir kişinin tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına 'Çekme lan!' diyerek vurduğu görülüyor.

İrfan Değirmenci tarafından Twitter'dan paylaşılan ve tepki çeken o görüntüler:

Üretici ve tüketici arasındaki aracıyı ortadan kaldıran tanzim noktalarında çekim yapan İrfan Değirmenci'nin kamerasına takılan başka bir gergin an:

Kısa görüntülerin ardından ise İrfan Değirmenci, tanzim kuyruğu macerasını 5 dakikalık bir video ile yayınladı:

O görüntülere sosyal medyadan gelen tepkiler:

Peki tanzim satış noktaları gerçekten ucuz mu?

Gerçekten Ucuz mu? Tanzim Satış Yerleri Fiyatlarıyla Marketleri Karşılaştırdık

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
11.02.2019

Tiplerden "ehonomi çoh eyi" akıyor.

11.02.2019

Hukumet destekcisi vatandas, bu kriz aninda bize destek olan hukumete tesekkur ederiz diyebilirdi ama oyle demiyor. Sinirlenip kiziyorlar cunku durumun vahim oldugunun farkindalar, mahcup olmaktan korkuyolar. 16 yil boyunca bu amcalar yuzlerce politik tartismada, esine dostuna karsi hukumeti savundu. Bugun hukumet yanlis yaptiginda, kimse kolay kolay hukumeti suclayip 16 yildir savundugum gorus yanlisti, artik fikrimi degistiriyorum demez. her gorus icinde de bu boyledir. Aksini soyleyebilmek medeniyet gerektirir.

12.02.2019

Ben öyle oldugunu düşünmüyorum açıkçası. Orada bir sorundan ziyade bakın gercekten, "sorunun nedeni cehapeliler ve dış güçlere karsı, halka destek olan akp" olarak yorumluyorlar. 40 yıldan fazla bir zaman fetö yapılandı bu ulkede. O sohbet evlerinde hepsinin ayarı verildi hep destek tam destek. Gulen degil artik Erdogan liderleri o kadar mantalite de, motivasyon da, manipulasyon teknigi de ayni. Erdogan, insanlar daha iyi ekonomik kosullarda yasasin diye secilmedi ve asla sartlar kötü diye terk edilmeyecek.

açlıktan ölün amk cahilleri

TÜM YORUMLARI OKU (124)