Tanju Özcan'dan Kendisine 'Demagoji Yapıyorsunuz' Diyen Alçı'ya: 'Sizin Gibi Ağzım ve Fikirlerim Değişmiyor'

Tanju Özcan katıldığı programda, Habertürk yazarı Nagehan Alçı tarafından politikaları nedeniyle eleştirildi. Alçı Özcan'a "Demagoji yapıyorsunuz" diye seslendi. Bunun üzerine Özcan ile Alçı arasında tartışma başladı.

Özcan tartışmanın devamında Alçı'ya, 'Sizin gibi, FETÖ'cüler varken FETÖ ağzıyla, başkası olunca onun ağzıyla konuşamıyorum. Sizin gibi ağzım ve fikirlerim değişmiyor' diye yanıt verdi.

Kaynak: Cumhuriyet

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
29.11.2021

Saçmalık ve nagehan yine aynı karede. Bu mu gazeteci🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

baştan sona izledim. 4 karı var 3'ü hiç susmadı. hele bu nage ve yanındaki 2 isimli karı. ha paso ırkçı deyip durdu. başladıktan 1 saat sonra "erdoğan engelliler ile buluştu oraya bağlanıyoruz" diye önceki günden kalma kaseti yayınladılar. "çok teşekkürler" dediler bitirecek gibi yapıp erdoğandan sonra geri geldiler. Tanju başgan da "dünkü görüntüyü koydunuz" diye söylendi. sonra 1-1.5 saat daha yayın yaptılar, biraz da sakin gibi durmaya çalıştılar ama mümkün mü nage oradayken? yanındaki 2 isimli kadın da soru soracam diye kitap yazıyor, yukarılara bakarak, gözlerini devirerek konuşuyor falan.

geçenlerde biri başka bir yoruma "erkek olmasa savaş olur mu" yazmıştı. aha 4 kadın bak savaş oluyor izle. birbirlerini yediler "al o zaman sen sun" diye konuğun karşısında. benim geçmişimde bir yerdeydi alıntılamıştım.

29.11.2021

Ulan nagi şu hükümet bir gitsin televizyonda ciyak ciyak bağıracaksın bunlar şöyleydi bunlar böyleydi.Adam yine nokta tespit yapmış.

bunun bir önceki versiyonu var nevval sevindi. necip hablemitoğlu ile 32. gün programı var. onu izle sonra nasıl dönmüş bir araştırma yap.

TÜM YORUMLARI OKU (10)