Tanıştıkları Zaman 7 Yaşında Olan Üvey Oğluyla İlişki Yaşayıp Üstüne Bir de Hamile Kalan Kadın

Kim kiminle ne yapmış, kafalarımız yandı.

Sizleri 35 yaşındaki Rus influencer Marina Balmasheva ile tanıştıralım.

Marina, 45 yaşındaki eşi Alexey ile evlendiği zaman Alexey'in Vladimir adında bir oğlu vardı ve evlendikleri zaman Vladimir 7 yaşındaydı.

Evlendikten 13 sene sonra boşandılar. Marina şu anda eski eşinin oğlu Vladimir ile birlikte ve hatta çocuk bekliyorlar.

Hamile olduğunu öğrenen Marina ve Vladimir evlenmeyi planlıyorlar.

Vladimir'in bir zamanlar Marina'nın üvey oğlu olduğunu öğrenen takipçileri ise buna tepki gösterdiler ve Marina ardından şu açıklamayı yaptı:

"Saklamaktan çok sıkıldım. Bu dünyada her şey mümkün olabiliyor. 4 haftalık hamileyim, bu yüzden evlenmeye karar verdik."

Birçok takipçisi ise Marina'yı eleştiriyor çünkü Vladimir'i tanıdığı zaman daha 7 yaşında bir çocuk olduğunu ve ona başka bir gözle bakmasının imkansız olduğunu söylüyorlar.

Takipçilerinden bir tanesi bu durumu şöyle açıklıyor: "En çok şaşırdığım şey, bu çocuk senin gözlerinin önünde büyüdü. Ona annelik yapman gerekirken, nasıl hamile kalabildin?"

Marina ise katıldığı bir programda Vladimir ile olan ilişkisinin eski eşi Alexey ile olandan çok daha eğlenceli olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

'Ben kendimi olgun bir kadın gibi hissetmiyorum. Vladimir beni genç ve mutlu hissettiriyor.'

"Vladimir belki bir gün daha genç bir kadın ile tanışıp beni bırakabilir ama hiç sanmıyorum. Cesur ve iyi bir adam olarak büyüdü."

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
27.01.2021

Herkes tecavüzcüleri kıyaslamış da benim gözümde zerre farkı ypk bunun. Pedofili değil de ne bu tam olarak. Demek ki gece altını ıslatınca sildiği üvey oğlunu oplu olarak görmemil. Nasıl hafife alıyorsunyz her şeyi bu kadar. Kadın hem baba hem oğluyla birlikte oluyor mideniz nasıl kaldırıyor anormal değil diyorsunuz? İlginç

27.01.2021

Mal. Adamla kadın evlendiğinde çocuk 7 yaşındaymış. Kadın 13 sene sonra ilişki yaşayıp çocuk bekliyor. Yani adam 20 yaşında. Beyinsizlik yapma. Haberi iyi oku

27.01.2021

Arkadaşlar kan bağının olmaması yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kadının eline büyümüş yıllarca oğlu olarak görmüş ya da görmesi gerekirdi. Bu normal değil.

27.01.2021

adam reşit olsa dahi şu anda kadının yaptığına istismar denir. o çocuk! onu yıllarca anne olarak görmüştür. mütiş bir manüplasyon var savunulucak bir yanı yok.

TÜM YORUMLARI OKU (50)