Tanısı Konulamayan Bir Hastalık Nedeniyle Yediği Her Şeyden Kaka Tadı Alan Kadının İçler Acısı Hikayesi

Henüz üniversite öğrencisi olan Natalia, yaşadığı enteresan hastalığı TikTok'ta anlatarak yüzbinlerce kişinin dikkatini çekti.

Kullanıcı adı @hannahbaked olan Natalia, TikTok hesabında paylaştığı videoda yiyip içtiği her şeyden kaka tadı aldığını, bu nedenle de yeme bozukluğu geliştirdiğini dile getirdi.

Yediği her şeyden lağım suyuna benzeyen bir tat aldığını belirten Natalia, bu garip sendrom nedeni ile hayatının mahvolduğunu dile getiriyor.

Yaşadığı durumu gözyaşları içerisinde anlatan Natalia, şunları dile getirdi;

'Bu durumun günlük hayatınızı ne kadar etkilediğini kimsenin anladığını zannetmiyorum. Sadece yemeklerin tadı yanlış değil. Kokladığım her şey çöp, kanalizasyon, benzin, amonyak, küf ve kanalizasyon kokuyor. Bugüne kadar duyduğunuz en kötü kokuyu düşünün, işte her şey böyle kokuyor. Hem de her şey.'

Natalia yaşadığı durumu araştırırken bir makale okumuş ve benzer durumu yaşayan insanların 3 ay içerisinde iyileştiği belirtiliyormuş makalede. Fakat kendisi 10. ayında olduğu için bu okudukları daha da ürkütücü bir hal almış.

"Doktor doktor gezdim. Birçoğu bu durumu ilk kez gördüğünü dile getirdi. Doktorlar eğer 1 yıl içerisinde bu durum düzelmezse, hiç iyileşememe ihtimalim olduğunu söylediler."

Her şeyin tadı ve kokusu kendisine kötü geldiği için, yeme bozukluğu ile mücadele ettiğini dile getiren Natalia, sağlığının da kötü etkilendiğini belirtiyor.

Bir şeyler yemeye çalıştığı zamanda da kesinlikle o koku nedeniyle kusmaya başlıyormuş.

"Araştırma yok, tedavi yok, sadece umut ediyorum. Geçtiğimiz gün ömür boyu böyle kalabileceğimi düşünüp duygu boşalması yaşadım. Beslenemiyorum, yemek yiyemiyorum."

Natalia'nın yaşadıklarını anlattığı TikTok videosunu buradan izleyebilirsiniz;

Siz Natalia'nın yaşadıkları ile karşılaşsanız ne yapardınız? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Erkeklerin Sadakatini Ölçmek İçin Kullandığı 'Bal Tuzağı' Testi ile TikTok'ta Kısa Sürede Viral Olan Kadın
Erkek Arkadaşının Görme Engelli Olmasının İlişkilerini Nasıl Etkilediğini Anlatırken Herkesi Şaşırtan Kadın
Doğum Yapması İçin En Yakın Arkadaşına Yardım Ederken Bebeğin Babasının Kocası Olduğunu Öğrenen Bahtsız Kadın

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
23.11.2021

Kaka tadını nereden biliyor?

26.11.2021

Aynı durum değil ama bende de yoğun kokuların tadını alma olayı var. Ve maalesef birinin ardından wc gittiğimde o yoğun koku varsa ağzıma bir tat geliyor ve tadını öğrenmiş oluyorum ya da çok yoğun çamaşır suyu kokuyor etraf direk yine ağzımda bir tat sanki içmişim o suyu gibi gibi örnekler çoğalabilir.. Ama tabi bu kızcağızın eğer gerçek ise durumu çok vahim..

23.11.2021

Deli heralde.

23.11.2021

sarimsaksiz yemek yapılmaya başladı pik yapmıştı sonra yavş yavş azaldı şimdi Soğanlı yemek yiyorum ama hala o kötü kokuyu azda olsa alıyorum.3doz aşı yaptrdım biontek sonra covid geçrdiğinden daha kötü oldum eklem ağrısı bel sırt bacak ağrısı bir hfta sürdü.Tam geçti derken 1 ay sonra tekrar covid gibi ağrılarım arttı oturamaz yürüymez oldm rapor izin feln ama hiçbir şey bulamadılar fizik tedavisi almaya başladım belim sırtım rahatladı ama bacaklarm pik yaptı 30-40 adım gidebilyorum birşey bulamadlar mr lar rontgenler burucela bile bakıldı yok hiçbir şey .42 yaşındayım güç kaybı yok ama yürümekte zorlanıyorum özellikle sağ diz kapağnın yan tarafı ve yukarı doğru üst bacağım sol da ağrıyor daha az ve hala bir tanı yok neurontin 400 başladı fizik ağrılarım bununla azaldı yok dencek kadar buda bağımllık yapıyr uzun dönem kullanıldğında kldım anlyacginiz biraz fazlaadım atınca sabaha kadar uyutmyor bacaklarımın ağrısı ama çözümyok tanıyok

TÜM YORUMLARI OKU (16)