Tanımadıkları İnsanlarla Yaşadıkları Tuhaf Olaylarla Absürt Komedi Filmlerinde Başrol Olmaya Aday Takipçilerimiz

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.10.2020

bir milyoncuya girdim amca yoğun hacı sakal falan fena...dedim rakı bardağı varmı hacı amca....sessizlik oldu ve gergin bi şekilde dediki ....dar limonata bardağım yok....adam kelimeyi bile söylemiyor :)))))))

08.10.2020

İş yerinde yoğun bir gündü. Saate bir baktım otobüsü kaçırmak üzereyim. İstanbul un kuş uçmaz kervan geçmez semtinde yaşadığım için o otobüsü kaçırmamam lazım. Bir süre koşturdum ama yetiştim. O dönemde çalıştığım yer bir lisenin karşısında ve çocuklarla aynı saatlerde çıkıyoruz. Arkada gülüşmeler duydum ama önemsemedim. Sonra bir çocuk yanıma gelip bana "abla sen oto sanayide mi çalışıyorsun" diye sordu. Sonra yine bir kahkaha koptu. O kadar yorgundum ki yine dikkate almadım. Üretimde çalışıyordum ama makine bakımıyla da ilgileniyordum.Dışarıyı izlemek için kafamı çevirdiğimde yansımamı gördüm. Gözümde koruyucu gözlük, yüzümde maske (o ara korona filan yok) ve motor yağı üstüme sıçramış, alışık olmayanları rahatsız edecek derecede motor yağı kokuyorum. Son durağa kadar bütün otobüs gülme krizine girmiştik.

11.10.2020

Kitapçıda yanımda arkadaşım duruyordu. Elimdeki kitabı göstererek ona bakmadan bu karı da tam orospu demem, yanımdan bir kadın sesinin haklısın diye yanıt vermesi. Arkadaşım erkekti ve engels kitabı görmüş gerizekalı, oraya gitmiş. İki saattir türkan saylan ı başka birine anlatıyormuşum. Gerçi haklı buldu, ne diyim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ