Taner Ölmez'in Eşi Ece Çeşmioğlu Hamile mi? Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu Çifti Bebek mi Bekliyor?

Son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Taner Ölmez, uzun süredir aşk yaşadığı, kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturdu. Mutlu ilişkileriyle göz dolduran ünlü çift, son olarak flaş bir haberle gündeme geldi. Ece Çeşmioğlu'nun sosyal medyada yaptığı bir hamle sonrası oyuncu hakkında hamilelik iddiaları ortaya atıldı. 'Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebek mi bekliyor?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Başrol oynadığı 'Mucize Doktor' dizisi kısa süre önce final yapan 34 yaşındaki oyuncu Taner Ölmez, son olarak 'Tutunamayanlar 'dizisinde rol alan 30 yaşındaki oyuncu Ece Çeşmioğlu ile geçtiğimiz Haziran ayında dünyaevine girmişti.Uzun süredir aşk yaşayan ve ilişkilerini geçtiğimiz aylarda nikah masasına taşıyan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü geçen günlerde hamile olduğu iddiası gündeme gelen Ece Çeşmioğlu ile ilgili haberin doğru olduğu Ölmez ve Çeşmioğlu’nun bebek heyecanı yaşadığı öğrenildi.

Taner Ölmez hafta başı eşinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü.

Taner Ölmez “Mucize Doktor”un ardından Alef adlı dijital diziyle setler dönmeye hazırlanıyor.

Popüler İçerikler

CHP’li Belediye İptal Etti: 3 Gazeteye Yıllık Yaklaşık 500 Bin Lira Ödeniyormuş
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı