Tamer Karadağlı Kendisiyle Alay Eden Şahan Gökbakar'ı Affetmedi: Dava Açıyor!

Çocuklar Duymasın dizisinin yıldız ismi Tamer Karadağlı, oyunculuk kariyerine ara vermiş ve 2023'ün Ağustos ayında Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

O dönemde ne dese gündem olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde yaptığı Antalya gezisi esnasında Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni paylaşmış ve binanın bakımsızlığına sitem etmişti.

"Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" diyen Karadağlı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni topa tuttu.

Karadağlı'nın "rezalet" diye bahsettiği binanın işletmesi aslında belediyeye değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne aitti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Karadağlı'nın belediyeyi hedef alan sözlerine sessiz kalmadı:

'Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdür Tamer Karadağlı’yı siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Büyükşehir Belediyesi’nin 2006 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde, onarım, bakım ve tamirat işleri, sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Genel müdürlük, halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine görevini yapıyor olsaydı, bunu biliyor olması gerekirdi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü, bir devlet memuru olarak belediyemize çamur atmaya çalışmıştır.'

'Kendisi istiyorsa Antalya Şehir Tiyatroları’mızı gezebilir, imkanlarını inceleyebilir, sanata ve sanatçıya ne kadar çok değer verdiğimizi görebilir. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırma gibi anlaşılan, ilgilenmedikleri, bakım-onarım yapmadıkları Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni Antalya’ya gelip çekerek halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir.”

Tamer Karadağlı'nın adres şaşırması bir de üzerine sert çıkışlar sergilemesini affetmeyen bir diğer isim de Şahan Gökbakar olmuştu.

Tamer Karadağlı'yı fena tiye alan ünlü komedyen, oyuncuyu taklit ettiği videosunda da şunları söylemişti:

'...Ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor.'

Detayları burada anlatmıştık:

Şahan Gökbakar Adres Şaşıran Tamer Karadağlı'ya Hiç Acımadı: "Ana Ba Ba Ba Ba Ba!"

Gökbakar'ın videosu sosyal medyada kısa sürede viral oldu tabii. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu haberinde, "Sosyal medyadaki iktidar karşıtı kitle, Karadağlı’yı adeta linç etti" ifadelerini kullandı.

Eyüboğlu'nun haberine göre; Tamer Karadağlı, kendisini tiye alan ünlü komedyeni affetmedi! İddialara göre, Karadağlı hem kendisiyle hem de temsil ettiği Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'yle alay edildiğini belirterek harekete geçti!.

Karadağlı'nın "Devleti itibarsızlaştıran" Şahan Gökbakar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı ve konu hakkında ünlü komedyene dava açacağı öne sürüldü.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Şahan Gökbakar'dan Ekrem İmamoğlu'yla Köfte Polemiği Yaşayan Murat Kurum'a İnce Gönderme!
Ekrem İmamoğlu'nu Destekleyen Seren Serengil'den Kaybeden Murat Kurum'a İmalı Gönderme!
Oy Verme İşlemi Bittikten Sonra Canlı Yayın Açan Emre Kınay Ağır Göndermeli Sözler Söyledi!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
02.04.2024

Seni kim dava edicek yanlış algı yapmandan dolayı? Kendini beğenmiş boş adamın tekisin!

02.04.2024

ne oldu bene berit orgutu calisiyor bakiyorum kac para aliyosun lan itibar suikasti icin 🥹🥹🥹

02.04.2024

İstediğin kadar bağır çağır dava aç,senin çizgini kim olduğunu tüm ülke öğrendi,artık yemez o taşfırın ekmeği muhabbetin,sen olsa olsa light chia tohumlu tuzsuz düşük kalorili poşetteki o süslü market ekmeği olayındasın,parti sanatçısı ....

02.04.2024

ooo hoşgeldiin hemlizade🥳 onlar en azından seninki gibi ahmakça çamurlar atmıyorlar. Bir duruşları ve ağırlıkları var. Ama sen ne anlarsın duruştan!!!

02.04.2024

Videoda hakaret var mı yok, küfür kafir var mı yok. Mizah yoluyla bir eleştiri var. Komik bulursun bulmazsın o ayrı ama eleştirinin, özgürlüğün beşiği olan varlık nedenini bunlara borçlu olan tiyatronun bu ülkedeki genel müdürü dava açacakmış. Başlı başına ironik, başlı başına tuhaf...

02.04.2024

👏👏👏👏👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (78)