Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın'ın Ödül Törenindeki Diyaloğu Gündem Oldu: 'Artık Sus mu Diyorsunuz?”

58. Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Nihal Yalçın teşekkür konuşması yaptığı sırada Tamer Karadağlı'nın jest ve mimikleri dikkat çekti.

Karadağlı, konuşmasına devam eden ve 'İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim, İstanbul Sözleşmesi yaşatır” diyen Yalçın'a ödülünü aniden uzattı. 

Yalçın ise yaşadığı şaşkınlığın ardından “Sus mu dediniz? ‘Artık sus’ mu diyorsunuz?” dedi. Karadağlı da “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” yanıtını verdi.

O anlar 📹

Nihal Yalçın, Twitter hesabından daha sonra “Lütfen Tamer’in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!” diye yazarak ödülle fotoğrafını paylaştı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
10.10.2021

Abla geliyor, ödülü havada bırakıyor almıyor. Başlıyor konuşmaya Antalya yangını alkış, pandemi o bu konuştukça konuşuyor. Tamer Karadağlı arkada ya yeter uzatma der gibi takılıyor. Daha sonra süslü süslü cümlelerle yapımcı yönetmen övmeye başlayınca of demek ki bitmeyecek bu muhabbet deyip arkdan ödülü uzatıyor. Abla o kadar kaptırmış ki kendisini jeton 8-10 saniye sonra düşüyor sus mu dediniz diyor. Tamer Karadağlı R yapıyor yok konuşun falan. İnceden de önce ödülü almanız lazımdı diye iğneliyor. Abla bişeyler daha söylüyor en son İstanbul sözleşmesi yaaştır deyip sahneyi terk ediyor. İstanbul sözleşmesi yaşatır demesiyle de Tamer Karadağlı'yı SJWlerin kucağına atıyor. O cümleyi kurmasaydı feministler hariç herkes nihal yalçın linçleyecekti. O cümle ile klasik siyasi taraflara bölünüldü. Normalde çıkarsın ödülünü alırsın sonra 3-5 cümle bişey söyler ayrılırsı. Olayı budur. HEr çıkan yangın pandemi muhabbeti yapıp birilerini alkışlattırsa tören bitmez.

10.10.2021

Belki adamin niyeti susturmak dedil. Kaldi ki kadin ne derse desin eger sus demek istediyse yanlis. Istanbul sozlesmesi ile alkasi yok, her boka feministligi karistirmayin. Abartilacak olay da degil odul alininca konusma yapilir adam boyle dusunmus de olabilir.

Bence yanlış veya sözünü kesmek gibi bir eylemi düşünerek yapmamış gibi duruyor, ödülünü daha nazikçe verip açıklama yaparak da verebilir ama niyetinin susturmak gibi bir eylem içinde olduğunu zannetmiyorum

10.10.2021

Sahneye çıkınca önce ödülünü alması, teşekkür etmesi gerekir. Adamı es geçti selam vermedi, arkaya dikti öyle, bir konuşma hazırlamamış abuk sabuk seylerden bahsetti, gereksiz uzattı herkesten vakit çaldı, güçlü rakibim yoktu diye diğer adayları aşağıladı, Tamer K. En sonunda ödülü aradan uzatmak zorunda kaldı, ona da kim verdi ödülü sus mu diyosunuz diyerek iyice sıçtı sıvadı.

TÜM YORUMLARI OKU (43)