Tam Kavgalık Ortam Oluşmuşken Gelen Tepki ile Beklenmedik Şekilde Sonuçlanan Trafik Tartışması

Dünyayı kurtarırsa böyle güzel insanlar kurtaracak! Trafikte bir motorcunun sert tepkisini güzel yüreği ile yumuşatan adamın beklenmedik şekilde olayı sonuçlandırmasını izliyoruz...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
YORUMLAR
29.04.2018

bu motorcuların çoğu zaten dayaklık. sağından geçiyorlar, hız sınırına uymuyorlar. kendi kendilerini zor duruma sokup bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar. kaza yaptığında ciddi anlamda yaralanabileceğin bir araca biniyor olman seni neden haklı yapıyor ki? kurallara uyan motorcuları tenzih ederim.

30.04.2018

Şeritten gittiğinde arabalar sıkıştırıyor arkadan dibine kadar giriyor sanki o yol sadece onların hakkı gibi davranıyorlar, emniyetten gidersin bir anda aptalın teki emniyete önüne kırıyor, çoğu araba sinyal vermeden aynalarla alakası olmadan şerit değiştiriyor. trafikte aynalarını açmayı unutan ve bunun farkına bile varmayan o kadar insan görüyorum ki. Motor kazalarının bir çoğu dış faktörler yüzünden insanların bir anlık yaptığı hatalardan kaynaklı oluyor.

30.04.2018

Abi haklı haksız dalgasında değilimde, kaç tane motorcu olayı görsem hep küfür, bağırma olayı onlarda. Haksız oldukları mevzularda bile. Acaba motosiklet sürebilmek için bu bir koşul falan mı?

30.04.2018

üstüne gelen barzoyu göğsünde yumuşatıp klas bir hareketle uzaklaştırmış.. :D

TÜM YORUMLARI OKU (12)