Tam Kapanmayla Gelen Anlaşılmaz Alkol Yasağına Tepkisini Göstermekten Çekinmeyen Ünlüler

Susanlar kadar 'Bu iş nereye gidiyor?' diye soran ünlüler de var!

29 Nisan saat 19.00'da başlayıp, 17 Mayıs 05.00'a kadar sürecek tam kapanma beraberinde tartışmaları da getirdi. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamaya göre bu süre zarfında içki satışı da yapılamayacak.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Alkol Satışının Yasaklanmasına İlişkin Açıklama

Pandeminin alkol satışıyla nasıl bir ilgisi olduğu ve halk sağlığıyla nasıl bağdaştırıldığı ise şu an birçok kişinin gündemi. Özellikle hukukçular, bu yasağın dayanağı olmadığını düşünüyor.

Türkiye'nin Gündemine Oturan Alkol Yasağına Hukukçular Ne Diyor?

Ülkenin her kesiminden alkol yasağına tepkiler yükselirken ünlüler de sosyal medya hesaplarından tepkilerini şu şekilde gösterdiler:

twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
27.04.2021

yasaklasa aslında alkol ve sigarayı kökten,2 ay sonra memura maaş veremez. Vergi ile geçinen bir ülkede en çok vergi alınan ürünlerden birinin yasaklamak akıl karı değil.

27.04.2021

Aslında gerçekten sıksak dişimizi bi boykot etsek biz de 1 ay falan içmesek, satın almasak. Ülke batar sonra noooolur alkol alın derler, ilk dubleden sonrası hep vergi çünkü.

"Önce Yahudiler için geldiler. Sesimi çıkarmadım. Çünkü ben Yahudi değildim. Sonra komünistler için geldiler. Sesimi çıkarmadım. Çünkü komünist değildim. Sonra sendikacılar için geldiler. Sendikacı olmadığım için yine sesimi çıkarmadım. Sonra benim için geldiler. Ses çıkaracak kimse kalmamıştı." Pastor Nie Moeller( Nazi Almanyasında yaşamış Rahip)

TÜM YORUMLARI OKU (47)