Tam Bir Erkek Annesi: Emina Jahovic, Pınar Altuğ'un Kızı Su ile Görüntülenen Oğlu Konusunda Sitem Etti

2004 yılında Bodrum'da tanışan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti 2008 yılında nikah masasına oturmuştu.

Magazinde örnek olan aşklarıyla sıkça gündeme gelen, ailelerini Yaman ve Yavuz adını verdikleri iki çocuklarıyla büyüten çiftin evliliği 2018 yılında son bulmuştu.

Boşanmanın ardından iki ünlü isim de kendi yolunu çizmişti. Balkanların pop divası olarak anılan Emina hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sıkça öne çıkmıştı, çıkmaya da devam ediyor.

Belki hatırlarsınız, geçtiğimiz aylarda Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un kızı Su ile Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in oğlu Yaman, Göcek'te beraber yürürken görüntülenmişlerdi. İki genç yeni tanıştıklarını söylemişti.

Çocukları hakkında çıkan 'ilişki' iddialarına sert çıkan Emina Jahovic "Onlar daha çocuk, ne ilişkisi ya. 15 yaşındalar daha siz ne konuşuyorsunuz" diye tepki göstermişti..

O anları da içeriğimizde vermiştik:

Sadece Arkadaşlarmış:Emina Jahovic Pınar Altuğ'un Kızı Su Atacan'la Görüntülenen Oğlu Hakkında İlk Kez Konuştu

Takvim gazetesinden Aydın Hamza'nın haberine göre; yeni evi için alışveriş yaparken görüntülenen ünlü güzel, beste yaptığını duyurarak "Ben Sezen Aksu'nun yolundan gidiyorum. Bestelerimi paraya göre değil, karşımdaki kişiye göre veriyorum" dedi.

Emina Jahovic'e büyük oğlu Yaman'ın, Su ile olan arkadaşlığı hakkında da soru soruldu tabii. Jahovic, "Ben Pınar Hanım'ı ve Yağmur Bey'i çok seviyorum. Evliliklerini çok takdir ediyorum. Su da benim için çok güzel bir kız... Bu Yaman ve Su'nun tercihi..." açıklamasında bulundu.

"Yaman ve Su'yu basında bir arada görünce neler hissettiniz?" sorusu karşısında tepkisini gizleyemeyen Emina Jahovic, "Benim için can sıkıcı oldu. Ben Yaman'ın ünlü olmasını istemiyorum" diyerek sitem etti.

İlginizi Çekebilir

"Kedi Bile Tanıyor": 2024 Miss Europe Birincisi Elmas Yılmaz, Miss Turkey Güzeli İdil Bilgen'e Destek Çıktı!
Şarkıcı Ece Mumay 'Silikon Meme' Eleştirisi Yapan Kullanıcıya Kapak Gibi Cevap Verdi!
Ölüm Haberiyle Yıkıldı: Kadir İnanır'ın Ablası Hayatını Kaybetti!

Popüler İçerikler

Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"