Tam Anlamıyla Paranın Üstüne Yatmışlar: Karşınızda İçine 20 Milyon Dolar Saklanmış Yatak!

Bu ayın başında FBI ajanları ABD'nin Massachusetts eyaletindeki bir apartman dairesinde, yatak bazasına saklanmış 20 milyon dolar buldu.

Evet resmen para yatağı buldular...

Kara para aklamakla suçlanan 28 yaşındaki Cleber Rene Rizerio Rocha Massachusetts Hudson'da bir restoranda, içinde yaklaşık 2,2 milyon dolar bulunan bir çantayla 4 Ocak'ta tutuklanmıştı.

Bu sürecin ardından Rocha'yı takip eden ajanlar Westborough'daki bir dairede, 20 milyon dolarla dolu bu yatak bazasına ulaştılar.

Rocha'nın Massachusetts'deki TelexFree firmasına bağlı saadet zincirine katıldığı iddia edildi.

TelexFree şirketi gelirinin %99'unu, online reklamlarla geri verilecek belli bir ücret ödemesi gereken üyelerinden elde ediyordu. Ve fakat TelexFree halihazırdaki üyelerine ancak zincire yeni katılan üyelerden elde ettiği paralarla ödeme yapabilmişti.

TelexFree'nin kurucu ortaklarından olan Carlos Wanzeler 2014'ün Nisan ayında halen kaçak olarak yaşadığı Brezilya'ya kaçmış ve bir diğer kurucu ortak olan James Merrill de şirketi bir saadet zinciri olarak işletme suçunu kabul etmişti ve hala cezasının belirlenmesini bekliyor.

Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'na bağlı Twitter hesabından bulunan paranın fotoğrafı yayınlandı.

Eee Rocha ne oldum dememeli ne olacağım demeli...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
25.01.2017

Bir "ayakkabı kutusu" kadar yaratıcı değil...

25.01.2017

iste hayalimdeki yatak

26.01.2017

olum bu tip adamlar kafayı yemiş lan asla doymuyorlar aq adamlar 20 milyon dolar yapmış hala üstüne ekleme derdindeler niye saklıyosun ki aq? bi çoğumuz yerde 100tl görsek mutlu olan insanlarız. 20 milyon doları bırak 1 trilyon olsa bana yeter bidaha kimse beni bulamaz çeyreğinin çeyreğini bankaya yatırsan sadece ordan gelicek faizle her ay rahat rahat yaşanır yani gerisinide harca harca bitmez zaten :ddd

26.01.2017

bu kafayla çok yaşamazsın

TÜM YORUMLARI OKU (11)