Taliban, Öldürülen 4 Kişinin Cansız Bedenini Kent Meydanına Astı

Taliban, Afganistan’ın batısındaki Herat vilayetinde, insan kaçırma suçlamasıyla öldürülen 4 kişinin cansız bedenlerini ibret olsun diye meydanda astı.

Herat Vali Yardımcısı Mevlevi Şir Ahmed Ömer, basına yaptığı açıklamada, söz konusu 4 kişinin, Herat vilayetinde faaliyet gösteren bir tüccar ve oğlunu kaçırdığını belirtti.

Ömer, kaçırılanların kurtarılması için bir operasyon düzenlendiğini kaydetti.

4 kişinin operasyon sırasında çıkan çatışmada hayatını kaybettiğini ifade eden Ömer, çatışmada bir Taliban mensubunun da yaralandığını söyledi..

Ömer, öldürülen insan kaçakçılarının bedenlerinin sabah saatlerinde Çevk Meydanı'nda asıldığını belirterek, 'Diğerlerinin ibret alması için insan kaçıranların cesetleri meydanda asıldı.' ifadesini kullandı.

Taliban, Şeriatı Uygulamakta Kararlı: 'Uzuvların Kesilmesi Güvenlik İçin Gerekli'

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
25.09.2021

Hayvanlar korkutularak eğitilir. Kendilerinin ne olduğunu daha iyi anlatamazlardı.

25.09.2021

Diyorki biz vahşi insanlar yetiştiriyoruz onlarla bahşedebilmenin tek yolu öldürmek ve ibret denilen saçma bir sistem bak tam hayvanlara göre bir yöntem. Hayvanlar birbirini idam etmez.

25.09.2021

Git işine be ikeri zekalı. Senin ananı bacını yavrunu katledeni kendi elinle asmak istersin.Başına gelmeden siktiri boktan laf olsun diye saçma yorum yapma

25.09.2021

amann boku çıktı dünyanın hergün başka bir boktanlığa açıyoruz gözlerimizi

25.09.2021

İnşaallah bir katil senin canından bir parcayı öldürür ve sen onun idam edilmesi ve korkutulması yerine karşına alıp korkutmayıp, eğitirsin. Ulan senin gibilerin aklını kuşa taksalar ters uçar a be dümbelek.Anasının, kızının veya herhangi bir karşı cinsin dizinden tahrik olan ve takip edip ırzına geçip sonrası kişiyi katleden suça meyilli ruh hastası insanları eğitmenin ve suç işlemesini önlemenin mümkünatı yoktur.

TÜM YORUMLARI OKU (12)