Terör örgütü Taliban, Afganistan'da kız çocuklarının ilkokula gidişini de yasakladı. Taliban'ın kadın öğretmenler ve personelin de okullara girişini yasakladığı aktarıldı.
Terör örgütü Taliban, Afganistan'da kız çocuklarının ilkokula gidişini de yasakladı. Taliban'ın kadın öğretmenler ve personelin de okullara girişini yasakladığı aktarıldı.
Independent Türkçe'nin WSJ'ye dayandırdığı habere göre yetkililer, kadın öğretmenlerin ve personelin okullarda çalışmasının da yasaklandığını duyurdu.
İlkokul çağındaki kızının karardan ötürü çok üzgün olduğunu söyleyen Afgan yurttaş Gulam Server Haydari, 'Haberleri duyunca kendisini odaya kilitledi. Sürekli ağlıyor. Tüm umutları suya düştü. Bu durumdan çok yorulduk' dedi.
Buna ek olarak kadınların camilere girmesine ve dini seminerlere katılmasına izin verilmeyeceği de belirtildi.
Üniversiteye giden kadın öğrenciler, Taliban görevlileri tarafından geri gönderilmişti.
Kadınlar, çocuklar ve hayvanlar için başka cehenneme ihtiyaç var mı gerçekten?
bunun bi tık altındayız..
Yorum yaparken dikkat edelim arkadaşlar. Gerçek İslam bu değil. Olayı dinimize getirmeyelim. İranda ki İslam da gerçek İslam değil mesela. Dünya üzerinde İslam ile yaşayan ülkelerin çoğu İslamı yanlış anlıyor ve o şekilde yaşıyor.