Taliban'dan Prens Harry'e: 'Eğer Gerçek Bir Erkekse, Afganistan'a Tekrar Gelsin'

İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerinden feragat eden Prens Harry, anı kitabında Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü yazdı. Bu ifadelere tepki gösteren Taliban komutanı, 'O dikkat çekmeye çalışan koca ağızlı bir zavallı' dedi.

'Beni tatmin eden bir sayı değil ama utandırmıyor da'

İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü anlatmasına ülkede geçtiğimiz sene yönetimi ele geçiren Taliban'dan tepki geldi.

Daily Mail'in haberine göre Taliban komutanlarından Molavi Ağagül, Sussex Dükü'ne 'Biz hâlâ burada ama o babaannesinin sarayına kaçmış. O dikkat çekmeye çalışan koca ağızlı bir zavallı. Onu ve ordusunu ülkeden defettiğimiz için öfkeli olmalı. Bence delirmiş ve bir doktora görünmeli” ifadelerini kullandı. 32 yaşındaki komutan, 'Eğer gerçek bir erkekse ve bir ezik değilse, Afganistan'a tekrar gelsin' diye konuştu.

Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak'ta yayınlanacak Spare isimli otobiyografik kitabında, Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü yazmış “Beni tatmin eden bir sayı değil ama utandırmıyor da” ifadelerini kullanmıştı.

Prens Harry: 'Afganistan'da 25 Kişiyi Öldürdüm, Beni Tatmin Eden Bir Sayı Değil'

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
06.01.2023

Bu haberin ilk kisminda yorum yapmamistim. Uzun yillar once American Poison diye bir kitap okumustum. Harry oradaki italyan zalim bir ailenin naif ama aile baskisiyla kotuluklere ortak olan ogluna, karisi Megan, Amerikadan gelmis melek gibi gorunen aslen kotulukler kralicesi kiza, Taliban da mahalle aralarindaki ufak mafya... Kitabin sonunda yazar, coklu kotuler toplandi bir iyi yapmadi, tum kotuler biribini oldurdu diyordu. Yuzyillardir dunyanin amk koyan Ingilterede hitler sevdalisi dedenin torunundan beklentiniz ne olabilir. Annesinin cinayetinden gelen travmasi var. Binlerce korumasi olmasa bok gider talibanin karsisina. taliban lafini ederek comak sokmanin geregi varmi. Zaten karisi amerikanin kasik hirsli hasta egolu kizlarindan biri. Bir tane iyi figur yok.

06.01.2023

Harry ve Megan aşırı itici😖 ve bir de Harry köy kahvelerinde ormanda ayıyla karşılaştığını ayıyı iki eliyle boğduğunu anlatan, atıp tutan emmilere dönüşmüş hiç çekilmiyor 🤮

06.01.2023

Ve bir insan 25 kişiyi öldürdüğünü düşman dahi olsa gururla nasıl anlatır hiç mi onlar da insan diye bi vicdan muhasebesi yapmaz, bilgisayar oyununda öldürüyor sanki😖

06.01.2023

aynen talib abi gtü yiyosa donanmayı bırakıp tek gelsin

08.01.2023

😂Talib abi😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ