Takvim gazetesi Lütfü Türkkan'ın küfür olayı üzerinden Akşener'i blurlayarak hedef gösterdi. Gazete, ayrıca 5 soruluk 'Yavşak' testi hazırladı.
Detaylar içeriğimizde;
Takvim gazetesi Lütfü Türkkan'ın küfür olayı üzerinden Akşener'i blurlayarak hedef gösterdi. Gazete, ayrıca 5 soruluk 'Yavşak' testi hazırladı.
Detaylar içeriğimizde;
Grup Bşk. Vekili Şehir yakınına küfür etti. Ancak o destek verdi. Bu isim kimdi?
'Başbakan Olacağım' dedi ama oyuna talip olduğu kişilere küfretti. O şahıs kimdi?
'Osman Kavala'yı serbest bırakın.' diyen büyükelçilerle tam 1.5 saat görüşen kimdi?
'Asena'yım' dedi. 'Kürdistan'ı' duyunca far gören tavşana dönen kişinin adı neydi?
CHP'li İmamoğlu'nu Fatih'e benzetti hatta 'Yüzünde rabbi yessir var.' dedi. Bu kimdi?
Şehit yakını denilen herifin facebook paylaşımlarına bakın. Bu olaylardan önce meral akşenere fahişeden tut, devamlı küfürler ederek paylaşımlar yapan ahlaksızın teki. Ülkemizde birisi şehit yakını olunca bunları demeye hakkı mı oluyor?
Orospu evladı yandaş gazete şehit yakını dediğimiz kişi provakatörden başka bişey değil yeter ulan yaptığınız piçlikler karaktersin şerefsizler gidinde yaladığınız adam kimlere neler demiş ona bakın amına koydunuz ülkenin lanet köpekler sizide taptıklarınızıda alayınızıda rahay bırakın lan ülkeyi kahpe karı zinaları
Gazetecilik adı altında kendinden olmayan insanları yalan, dolan ve iftira ile hedef gösteriyorlar. Şu gazete için kesilen ağaca yazık. Tuvalet kağıdının bile insanlığa dah çok faydası var. Bu ve bunun gibi gazatelerden daha fazladır. Emeği geçen herkesin Allah belasını versin.