Taksitle Soba Aldığı ve Borcunun Faizle Katlanarak Büyüdüğü İddia Edilen Vatandaş İsyan Etti: 'AKP İstifa'

İstanbul Esenler’de bir vatandaşın taksitle sona aldığı ve soba borcunun faizle katlandığı bu yüzden de sokak ortasında isyan ettiği iddia edildi.

O vatandaş sokak ortasında 'AKP istifa' diye haykırırken kendini yerlere atıyor.

twitter.com

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Anlaşma Sağlandı: Alex de Souza Süper Lig'e Geri Dönüyor!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
14.12.2021

2017 seçimlerinde tek adam rejmine oy oranı %51.22 Belki bu oranın içinde belki değil, videoyu izlerken yüreğinizin sızlaması gerekiyor değil mi ? Gram sızlamıyor gram üzülmüyorum. Yarın bir gün bende onun yerinde olacağımı biliyorum çünkü aynı gemideyiz değil mi ? Dahada dibi görmemiz gerekli bunu bilir bunu söylerim, bugün oy anketlerine baktığımızda %30'luk bir oy alma potansiyeli varsa akpnin hala akıllanmamışız demektir. Yuce Türk milletiyken salak bir Türk milleti olmamızın cefasıdır bu ne yazık ki en dibi gördükten sonra kalkan bir yapımız var. Düne göre kötü yarına göre çok iyiyiz zihniyetinden kurtulmadığı sürece bu milletçe varsın hep birlikte bokun içine batalım. Ama doğudaki puştlar gibide ülkenizden umudunuzu kesmeyin korkak gibi yurt dışına kaçmayın doğduğunuz topraklara sıkıca sarıldığımız müddetçe umut var demektir her zaman. Biraz içimi dökmek istedim...

Doğudaki puştlar?

14.12.2021

Kimse kendini yerlere atıp debelenmesin adamlar kendi kendilerine gelmedi 20 yıldır seçiliyorlar. Tekrardan seçilme ihtimalleri de oldukça yüksek bundan ne anlıyoruz bu fakirlik bize yetmemiş biraz daha fakirleşmemiz gerek.

daha bu başlangıç

TÜM YORUMLARI OKU (14)