Taksinin İçinde Birbirlerine Saç Baş Giren İki Sarışın Rus Kadın

İki Rus kadın Çin’de bir taksinin arkasında kavga etti. O anları saniye saniye yansıtan videoda, sarışın kadınlar birbirlerini tekmelerken görülüyor.

Popüler İçerikler

Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
26.07.2016

Bu tarz aşağılayıcı içerikleri paylasan ve bundan memnun olan insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmak için illa ki birilerinin yedi sülalesine gün yüzü görmemiş küfürler sıralayıp, kendilerini rencide etmemiz mi gerekiyor? . Bunu yazmamin sebebi de hazirlayanlari veya buna alkış tutanlari tatlı dille birçok kez uyarmış olmamiz. Azıcık, çok değil azıcık kendisine saygısı olan bir insan bunlara ihtiyaç duymaz ve erkeklere mahsus bu basitlikleri yapmaz. Dişi cinsinin yakasından artık düşün. Bizim çok özel ve kontrol dışı anlarimiz sizin eğlence malzemeniz degil. Video yetmezmis gibi başlıkta da ayrı bir ayıp var. Neden özellikle "sarışın" ve "rus kadın" laflarina yer veriliyor? yuh ya! hiç mi insan içine çıkıp iki görgü kuralı öğrenmediniz. Tamam sosyal medyada hepimiz bazı şeyleri arka plana atıyoruz ama bu görgüsüzlügün hiçbir açıklamasi olamaz.(Söyledim ve ruhumu kurtardım)

26.07.2016

relly ?

27.07.2016

Manyaklaştı iyice Onedio. Dandik porno sitelerindeki videolar gibi bir adı olan ve amaçsız, saçma bir video koyarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? İnsanlarımızın seviyesi belli, içinde 'sarışın' ve 'Rus' geçen her şeye tıklarlar, orası tamam. Ama böyle leş insanlara sahip olmamıza mı yoksa yoksa Onedio'nun böyle ucuz dikkat çekme yöntemleri kullanan editörleri olmasına mı daha çok kızsam bilemedim. Bense videoyu bile izlemeden ne olduğunu tabii ki tahmin edip (yorumlardan da belli) bu yorumu yazmak için linke tıkladım. Tık sayısını arttırmış olsam da benimkinin eleştiri 'tık'ı olduğunu bilin. Onedio'nun birazcık bile kaliteli olma kaygısı varsa, bu tür paylaşımları yayınlamaz. Ben de Milliyet gibi leş içerikler koyan yerlerden ucuz dikkat çekme yöntemi (seks) ve cinsiyetçilik kokan videolar bulup Onedio editörü olayım. Ne güzel.

26.07.2016

Valla kavga için değil... Galeri resminde göt gördüm diye geldim..

TÜM YORUMLARI OKU (49)