Taksim'de 'Onur Yürüşü' Öncesi Toplanan Kalabalığa Polis Müdahalesi: 20 Kişi Gözaltına Alındı

Aralarında gazetecilerin de bulunduğu gruba müdahale eden polis, AFP muhabiri Bülent Kılıç ve 20 kişiyi gözaltına aldı.

Fotoğraf: Reuters

İstanbul'da saat 17.00'de başlayacak Onur Yürüyüşü öncesi Taksim çevresi polis ablukasına alındı. Kalabalık şekilde sokaklarda dolaşan polisler, Cihangir'de kafelerde oturanları gerekçe göstermeden gözaltına aldı.

AFP foto muhabiri gözaltına alındı

Polisler tarafından gözaltı koridoru oluşturuldu. Polis, basın mensuplarının görüntü almasını da engellerken AFP foto muhabiri Bülent Kılıç gözaltına alındı. Polisin sert müdahalesine rağmen Onur Yürüyüşü için bir araya gelenler ara sokaklarda yürüyüşlerini sürdürüyor.

Ara sokaklarda yürüyüş sürüyor 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
26.06.2022

Bu ülkede onur şeref gurur gibi kavramları birbirlerini skenlerin birbirine resmen tecavüz edenlerin kullanması ve yaptıkları yürüyüşe bu ismi vermeleri ne tohaf dimi hangi onur ve şeref . Nasıl onedio bu tür içerikleri surekli sizin gozunuze sokuyorsa onlarda sanki escinsel olmayanlar onursuz ibnelik onurlu birşey mi demek istiyorlar nasıl bir algı yurütülmek isteniyor birçoğunuz zaten farkı da guzelim gokkuşağı sembolünü bile ki çocuklar en sevdiği şeylerden nasıl maksatlı eşcinsel teması haline getirildi. https://m.youtube.com/shorts/zO9XzJ-YREM bu video olayı kısa özetlemis kimin söyledigi hiç önemli degil dogru heryerde dogrudur.

26.06.2022

Sananekiadımdan, bu yürüyüş için gerekli izinler alınmış mı? Yoksa bir grup kendi kafasına göre bir araya gelip yürüyüş mü yapmak istemiş?

26.06.2022

Onur yürüyüşü nedir Allah aşkına . Madem bunun normal olduğunu düşünüyorsunuz neden bunu kanıtlama ,milletin gözüne sokma peşindesiniz

26.06.2022

Çünkü toplumun ve siyasetin, bu kişilerin yaşam ve diğer vatandaşlık haklarını elinden alıyor. Mesela başörtüsü takmak normal bir durum ve bireylerin hakkıdır. Ama başörtüsüne müsaade edilmediği zaman eylemler yapılır, bu da aynı mantık.

26.06.2022

İnsanların demokratik eylem yapma hakları neden kısıtlanır? Gerekçesi nedir? Sizin beğenilerinize uygun olmaması mı?..

TÜM YORUMLARI OKU (74)