Taksim'de Gezen Arap Turistin Oruç Tutmayan İnsanları Hedef Aldığı Videosu Sosyal Medyada Tepki Topladı

Ülkemizde Ramazan geldiği zaman oruç tutanlar ve tutmayanlar arasında sık sık sürtüşmeler meydana geliyor.

Hatta bu dönem haber kanalları en sık bu tür haberlere yer veriyor.

Bazı kesimler bu konuda sıkı bir tutum içerisinde olsa da elbette insanların tercihine kimsenin karışma hakkı yok. Fakat TikTok'ta bu konu hakkında bir paylaşım yapan Arap bir şahıs, oruç tutmayanlar ve yiyecek satışı yapanlar için 'polis' müdahalesinin gerektiğini belirttiği bir paylaşım yaptı.

Taksim caddesini gezen şahıs, yemek yiyen ve yiyecek satışı yapan kişileri kamerayla kayıt altına alıp paylaşırken, bölgede dolaşan polis ekiplerinin herhangi bir müdahalede bulunmadığını belirterek durumu bambaşka bir seviyeye çıkardı.

Söz konusu tutum 'aşırı' bulunurken, Arap şahsın bu paylaşımına karşı sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
09.04.2023

Konudan bağımsız ,oğlum neden Türkçe bir tabela yok lan? Tamam turistik bir şehir olduğu için İngilizceyi anlarım ama Türkçe yok Arapça,Rusça var!

09.04.2023

Birçok şehir öyle malesef. Tam bir facia. Dil faciası, dil vahşeti tam anlamıyla. İnsan tanıyamıyorum ülkesini. Türk olmak, Türkçe yazıp kendimizi Türkçe ifade etmek ayıp olmuş çünkü. Türkçe yazmak çok çirkin, çağ dışı ve kendi dilimiz bizi çok utandırıyor ama İngilizce, Rusça Arapça çok modern ve hayranız onlara. Youtubda Zehra chef diye bir kadın vardı mesela. Kadına sen bunu chef yazıp şef diye mi okuyorsun, kendini Türkçe ifade edemiyor musun demiştim. Chef ne yaa? Kadın bana kızmıştı. Neymiş efem? Yabancılar bizi nasıl anlayacakmış, Avrupada herkes İngilizce konuşuyormuş, yok bilmem. Yabancılar bizi anlamaya çalışsın, biz niye kendi dilimizi kullanmıyoruz? Avrupada da ülkelerin hepsi çok çok milliyetçidir. Kimse İngilizce konuşmaz. İnsanımız Avrupada İngilizce konuşulduğunu sanıyorlar. Bilmiyorlar. Dilinden kesinlikle taviz vermezler bizim gibi. Bunları söyledim ona ama dil bilincimiz olmadığı için sıkıysa anlat.

09.04.2023

Arap mi, Afgan mi? Açıkçası benim için önemli. Araplarda yine de yüzde 5 10 gibi bir modern kesim var, Afgan erkekleri ise istisnasız şeriatçı ve terör sempatizanı.

09.04.2023

bu insanlar niye oruç tutuyor anlamıyorum ya ben de oruç tutuyorum mesela ama kendim için tutuyorum yani onlar oruç tutunca sevabı sana mı geliyor kendi orucuna baksana polis karışmıyor demiş bi de xjakslxlalsl hiç kimse de hiçbir şey yapamaz geldiğiniz yer gibi sanmayın burayı milletin canı burnunda zaten

TÜM YORUMLARI OKU (53)