Taksim'de Çarşaflı Genç Kızlarla Tartışan Kadın: 'Siz Gerici misiniz?'

Taksim'de yaşanan olayda, genç kızlar ile bir kadın arasında çarşaf tartışması yaşandı.

. Çarşafın kanunen yasak olduğunu iddia eden kadın ile çarşaflı genç kızlar bir süre tartıştı.

Genç kızların 'özgür bir ülkede yaşıyoruz' sözleri üzerine kadının, 'Çok özgürüz ama çarşaf yasak kızım. Siz gerici misiniz' dediği duyuluyor. Bir süre kızlarla tartışan kadın daha sonra uzaklaştı. 

Kaynak: Tv100

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
YORUMLAR
16.03.2021

Hala alkış tutanlar var çıldırıcam. Yarın mini etekli bi kıza laf ettiklerinde kızgın emojiye basmıycaksın yada burada bu ülkeden bi bok olmaz demeyeceksin o zaman. Bu ülkenin sağcısı da solcusu da aynı.

16.03.2021

Bu ülkede muhafazakar yobazdan daha kötü bir şey varsa o da solcu yobazdır. Muhafazakar yobaz seni bir şeye zorlamaz kendi orta çağ zihniyetiyle yaşamaya çalışır. Solcu yobaz herkesin hayatına müdahale etmek ister.

16.03.2021

Aynen kardeşim aynen. Aynı dediğin gibi, aynen.

16.03.2021

ulan kertenkele beyinliler yüzünden ülkemizde birlik içinde yaşayamıyoruz. ulan tesettürlüymüş, şortluymuş, saçları platinmiş, rengarenkmiş, çarşaflıymış, başında takke varmış, dövmeleri varmış, 40 yaşında bekarmış, 18 yaşında evlenmiş sizene oğlum herkes kendine baksın. Tesettürlü olunca gerici olmuyorsun aynı şekilde bikiniyle denize giriyorsun diye de ülkeyi ileri taşıyan kişi olmuyorsun ne takıyorsunuz bu kalıpları anlayamıyorum

TÜM YORUMLARI OKU (27)