Taksim'de Bildiri Dağıtan Tebliğcilerden Yılbaşı Yorumu: '2 Sene Önce Bu Kadar Kalabalık Değildi'

Taksim Meydanı'nda 'Tebliğciler olarak bilinen bir grup, yeni yıl öncesinde üzerinde 'Ey Müslüman Kardeşim' yazılı olan bildirileri vatandaşlara dağıttı.

Taksim Meydanı'nda 'Tebliğciler' olarak bilinen bir grup yeni yıl kutlamaları öncesinde üzerinde 'Ey Müslüman Kardeşim' yazılı olan bildirileri dağıttı. Bildiri dağıtan Bilal Demir, 'Çok kalabalık. Müslümanların böyle olmaması gerek.  Bizim kendi bayramımız bize yeter. 

İslam alemi kan ağlarken oynamanın anlamı yok. Eğleneceğiz ama İslam çerçevesinde eğlenmemiz gerekiyor. Dikkat etmemiz gerekiyor. 

2 sene önce de buradaydık, iki sene önce bu kadar kalabalık değildi. Şu an genelde yabancılar var. Bu ebedi hayatta cennet var. Allah'ın dediği gibi yaşamak lazım' dedi.

Tebliğcilerin açıklamaları 📹

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
01.01.2022

tebliğciler hırsızları, yolsuzları, kuran kurslarındaki tarikatlardaki tecavüzcüleri eleştirdikleri gün insanlara inandırıcı gelirler, bu haliyle dine hizmet etmiyorlar aksine insanları dinden soğutuyorlar çok şükür, aynı rte gibi o da bir çok insanın dinsiz olmasını sağladı

01.01.2022

size ne amk

01.01.2022

Belediyelerden gelen kaynakların kesilmesiyle iş gücüne katılan beleşçi ensarcılar hiç tanımadıkları demokratik haklarını kullanıyor. Önce bahçenizde biriken pislikleri temizleyin. Zamcıklara, hırsızlara, rantçılara, yetim hakkı yiyenlere, tecavüzcülere aşkla bağlı adamlar "müslümanlığa göre yaşamalısın" diyor. Bana bildiri uzatsa, dokunma bana siz birbirinizi siken adamlarsınız derim.

TÜM YORUMLARI OKU (32)