Taksiciyi Rehin Alan Kadın, Polislere Teslim Olmak İstemeyince Sure Okumaya Başladı

Aydın’da bir taksici kendisini rehin alan kadın müşteriden polislere sığınarak kurtuldu. Elindeki bir not kağıdına yazılmış sureyi sürekli okuyan kadın, polisleri zor anlar yaşattı. İlginç olay kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre; Nazilli’den bir taksiye binerek Aydın’a gitmek istediğini belirten 30 yaşlarındaki bir kadın Aydın’a geldiğinde taksi ücretini ödeyip taksiciyi rehin alarak kendisini bırakmamasını istedi.

Kadının garip tavırlar sergileyip araçtan inmemesi üzerine Efeler ilçe merkezindeki Kent Meydanı’nda bulunan polis noktasına gelen taksici, zor durumda olduğunu belirterek polisten yardım istedi. Kadının taksiciden ayrılmak istememesi üzerine polis, taksiciyi taksiden indirip polis otosuna bindirerek koruma altına aldı. Rahatsız olduğu ileri sürülen kadın elindeki not kağıdına yazılı sureyi sürekli okuyarak polis otosuna binmek istemedi.

İşte kameralara yansıyan o garip anlar:

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
YORUMLAR
14.03.2019

Bu kadın türbanlı olsaydı var ya of off aşağısı yorumdan geçilmezdi. En başta da enigma denen piçin önde gideni gelirdi.

14.03.2019

hiç sorma ahahahah.birazdan damlar daha görmemiştir videoyu.işin garibi şikayet etmeme rağmen editörler ısrarlar görmüyor.

14.03.2019

Taksici plaka benim dediyse demek. Bağlama büyüsünü çıkarmıştır hemen cebinden :D hahaha

14.03.2019

Felak Nas surelerini okumaya çalışıyor. Psikolojik bir sıkıntısı olduğu aşikar. Sanırım birileri bunun muska tılsım ve benzeri şeylerle kafasını karıştırmış.

14.03.2019

doğrudur farkeden abi

TÜM YORUMLARI OKU (20)