Taksicilerin Saldırısına Uğrayan Adam Yaşadıklarını Anlatıyor: '#TaksiciTerörü Bitsin İstiyorum'

İş yerinden geç çıktığı için zaman zaman metroyu kaçıran ve taksi kullanmak zorunda kalan Uğur Arıcı, 'hiçbir taksicinin keyfi oradan benim eve gitmek istemiyor' diyor. Sık sık karşılaştığı durumu daha önce şikayet etse de sonuç alamayınca, bu defa video kaydı ile kanıt toplamak isteyen adam, taksicilerin saldırısına uğradı.

Yenikapı Metro İstasyonu'nun çıkışından evine gitmekte zorlanan Uğur Arıcı, video kaydı almaya çalıştığı sırada saldırıya uğrayarak canını zor kurtardı.

'Yolcusuyla seyir halindeki bir başka taksinin kapısını açıp kendimi içine attım ve oradan öyle uzaklaştım.'

Video kaydı yaptığı sırada saldırıya uğrayan ve zorla çektiği videoların silinmesi yönünde tehdit edilen adam yaşadıklarını anlatıyor:

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
26.03.2019

Uber > Taksi

26.03.2019

Uber kullananlari daha iyi anliyorum.Keske Taksiler kalksa da Turkiye nin her yerinde Uber yaygin olsa en azindan bu pezevenklerle uğraşmayiz

26.03.2019

Videonun tamamını izledim çok üzüldüm. Bunlar esnaf değil terörist, eşkıya. Amaçları da para kazanmak değil müşteri soymak. Ben de İstanbul seyahatlerinde bu arkadaş gibi taksicilerle bir çok sorun yaşadım. Yolu uzatan mı ararsın, gideceğim yeri beğenmeyip taksiye almayan mı ya da sırf yabancı turist bekleyen mi? Hatta bir keresinde bindiğim taksi seyir halinde iken servis şoförünün biri ile takışıp adam az daha kaza yaptırıyordu.

TÜM YORUMLARI OKU (9)