Taksici Katili Böyle Yakalandı: İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Dün İstanbul’da taksiciyi öldürerek yol kenarına atan ve taksi ile birlikte kaçan İran uyruklu Y.B.G., trafikte polis ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Taksiciyi öldüren katilin ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Dün saat 16.30 sıralarında Sarıyer Tarabya Mahallesi’nde meydana gelen olayda yabancı uyruklu Y.B.G (42) taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek’i 5 yerinden bıçaklamış, olayın ardından Yanıkyürek’i araçtan atarak araçla olay yerinden uzaklaşmıştı.

Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetmiş, şüpheli Y.B.G.(42) kısa süre içinde olayda kullandığı bıçakla ve taksiyle birlikte yakalanmıştı.

Katil zanlısı Y.B.G. emniyette verdiği ifadede cinayeti itiraf etti. Y.B.G. ifadesinde, taksiden inmek istediği sırada taksi şoförünün kendisinden 200 dolar istediğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını iddia etti.

Olayın ardından şüphelinin paniğe kapıldığını ve kaçmak için taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek’i araçtan atarak direksiyon başına geçtiğini söylediği öğrenildi.

Katil zanlısının yakalanma anı 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Bir Taksici Cinayeti de İstanbul’da: Yol Kenarına Atıp Kaçmışlar

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
18.04.2024

Saçından çekip ibilisin suratını ifşa eden polisimizin ellerinden öperim.

Pasif Kullanıcı
18.04.2024

Ülkemiz için en ciddi tehditlerden biri düzensiz göçmenler ve mülteciler.Sosyoloji bilimden birazcık anlayan bir kişi bunun ne gibi şeylere gebe olabilecek bir beka sorunu olduğunu görebilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ