Taksi Şoförü ile Gençler Arasındaki Cumhurbaşkanlığı Seçimi Diyaloğu: 'Seni Okutan Hocayı S..eyim'

'@ayselcercii' isimli bir Tiktok kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O görüntülerde gençler, oyunu AK Parti'ye vereceğini söyleyen taksi şoförü ile seçim diyaloğu içerisine girerken görülüyor.

Gençlerin 'Erdoğan gelirse şeriat gelecek diyorlar' sözlerine taksi şoförü '20 senedir gelmedi, şimdi mi gelecek?' şeklinde cevap veriyor.

Ardından ise gençlere 'Okuyor musun?' diye soran taksi şoförü 'Okuyoruz' cevabını alınca 'Seni okutan hocayı s..eyim' diyor.

İşte o anlar: 👇 ⚠⚠⚠ Küfür İçerir ⚠⚠⚠

Görüntülerin devamında ise 'Sen ne okudun?' sorusuna taksi şoförü 'Ben hayat okulu okudum' diyor: 👇

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
09.05.2023

yvşak yalaka taksici seni bugüne getien ana babanı s....

Pasif Kullanıcı
09.05.2023

2002 de de şeriat gelecek laiklik elden gidecek diyordu aynı güruh, sene oldu 2023 hâla aynı tantana devam ediyor, bir inandırıcılığı yok. taksici ağabey de buna değinmek istemiş

Pasif Kullanıcı
09.05.2023

Türkiye nin en özgür en demokratik ülkelerden biri olduğunu da es geçemeyeceğim. Teröristin bile meclise girebilme ihtimalinin olduğu bir ülkeden bahsediyoruz, bakın bu dünya da nadir ülkelerde olabilecek bir şeydir

09.05.2023

Burada bir arkadaş, şeriat getitebilirlerdi demeye getiriyor. Şeriat getirmek için, gemi kazanı gibi göt gerekir. Mümkün olacağını bilseler denerlerdi, sizinkiler. Tasfiye ettikleri kemalist kadrolar, buhar oldu uçtu,yok mu oldu sanıyorsunuz mesela. Atatürk'e cumhuriyete vatana milletine bağlı ve korumaya ölümüne yemin etmiş,milyonlarca eğitimli insan var bunu sende sizinkilerde çok iyi biliyorsunuz. Öyle bir maceraya girenin, sonunu daha tarih yazmadı. Hülagü Hanı bile arattırırız,Yanacağınız ateşin yanında, Menemen olayı, kamp ateşi kalır. Herkes aklını başına alsın.

TÜM YORUMLARI OKU (35)