Taksi Sayısının Yeterli Olduğunu ve Tarifelerin Düşük Olduğunu Savunan Taksi Durakları Platformuna Tepki Yağdı

İstanbul'un en büyük sorunlarından birisi de taksi sorunu. Şehrin nüfusu ve turistik potansiyeli her gün artarken yeni yerleşim yerleri açılırken taksi sayıları ise uzun yıllardır artmıyor. Bu da taksi bulamamak, bulunan taksi tarafından beğenilmemek gibi sorunlara yol açıyor.

Mesela 4 yıl önce yaptığımız bu içerik döneminde İstanbul'da Uber revaçtaydı. Ardından bu hizmet yasaklandı ve işler daha kötü hale geldi.

Taksicilerle Cebelleşen İstanbul Halkının Neden Uber'e Yöneldiğini Gösteren 17 Sebep

Hatta geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç da bu duruma isyan etti.

İstanbul'da Taksi Bulamadığı İçin İsyan Eden Berrak Tüzünataç'a Belediyeden Yanıt Gecikmedi

Ancak halkın yıllardır parasıyla çektiği bu çileye rağmen Taksi Durakları Dayanışma Platformu isimli bir oluşum, tarifelerin ucuz olduğunu iddia etti.

Ardından taksi plakalarının artmasını göreve geldiğinden beri savunan İmamoğlu suçlandı.

Tabii tepkiler de geldi.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

👇

twitter.com

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara alalım.

twitter.com

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
19.08.2021

Abi taksiciler küfür yemeyi niye bu kadar çok seviyor? Gavat falan mısınız acaba? Ne zaman durağı arasam taksi yok. Haftaiçi haftasonu fark etmiyor üstelik. Allahtan korsan taksiler var, ne zaman arasam zınk damlıyor adamlar, üstelik sizin aksinize kibarlar. Allah korsan taksileri eksik etmesin inşallah. Benim korsana verdiğim para helal (çünkü hakediyor) sarı taksiye verdiğim para haram (çünkü haketmiyor.)

Geçtiğimiz yıl Ankara'dan İstanbul'a gittiğimde hiçbir şekilde taksi bulamamıştım. Hiçbiri almadı. El edince duran taksiler bile orası bana ters diyerek dinlemeden basıp gittiler. Beyefendiler kendi güzergahlarına göre yolcu alıyorlar. Konum; Kabataş, ve gideceğim oteldeki toplantıya yetişemedim. Ankara'da yaşıyorum ve hiçbir zaman bu muameleyle karşılaşmadım.

19.08.2021

Sadece Uber değil benzeri taşıma sistemleri de olmalı ki rekabet oluşsun,,,ben senin milyonluk plaka ama 30 bin etmez leş taksinde 10 liralık yere 30 liraya ve sanki bedava götürüyormuş havanı çekmek zorunda değilim..o yüzden her yere kendi aracımla gidiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (18)