Taksi Kullanırken Yaşadığı Mağduriyeti Sosyal Medyada Paylaşan Vatandaşın Haklı Şikayetleri

Taksi kullanmak gittikçe zor bir hal alıyor. Birçok insan parasıyla gereken hizmeti alamadığı gibi üstüne kazık yiyor, hakarete uğruyor, üstüne üstlük mağdur bırakılıyor. Biz de sosyal medyadan çeşitli mecralarda bu şikayetlerini dile getirenleri derledik.

1. Daha önce bu zorlukları tane tane anlatmıştık.

Taksicilerle Cebelleşen İstanbul Halkının Neden Uber'e Yöneldiğini Gösteren 17 Sebep

2.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

3.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
23.11.2017

bi tabir vardır, dinsizin hakkından imansız gelir diye... heh işte durum aynen öyle. nasıl mı? hemen hemen her gece işim gereği taksim’den beşiktaş’a gidiyorum. durum tahmin edeceğiniz gibi; “mesafe kısa” geliyor beyefendilere. rızk denilen şeyden bi haber olanlar 12 TL’yi beğenmiyor. ne mi yapıyorum? anlatayım... özellikle meydan da turist avında bekleyen taksilerden 1 tane seçilir. taksiye binilir, daha doğrusu binmeye yeltenir çünkü siz binmeden “nereye?” sorusu gelir. cevap hazır; “sabiha gökçen e” bunu duyan taksici zaten senden önce gelir kapini scar hemen “buyur abi” çeker. ardından Level 2’ye atlanır. “Besiktas’tan bi arkadasi alip devam edicez” kapinin onune yanasilir. “arkadasim daha hazir degil sizide bekletmiyim” denip ucret odenir ve inilir. suç bende değil arkadaşlar. suç beni bu hareketi yapmaya teşvik edenlerde. suç bu şehri ancak bu şekilde yaşanılır hale getirenlerde.

23.11.2017

Madem uber'i yasaklıyorsun, bu sorunlara da çözüm üret,şikayetleri değerlendir.Atatürk Havalimanında yaşanan patlamada yolcuları uçuk fiyatlara taşıyan taksicilere ceza verildi mi? Halk bu kadar şikayet ediyorsa taksilerin denetimini arttır, biz de uber kullanmayalım, herkes mutlu olsun.

23.11.2017

4 yıl önce durumu ağır bir hastamızı bilmediğimiz bir bölgedeki hastaneye götürmek üzere taksi tutuyoruz, ücret 30-40 lira tutuyordu yanılmıyorsam ve babam 100 lira uzatıyor, taksici bozuk yok diyor ve biz o ara hastamız için tekerlekli sandalye arama telaşına düştüğümüzden parayı bozduracak yer arayamıyoruz taksici zaten acele ettiriyor. "parayı ben bozdurup üstünü hemen getiririm" deyip alıp gidiyor ve annemin işlemlerini ben hallederken babam taksiciyi bekledi ama elbette gelmedi, annemin o durumunu gördüğü halde bir de... vicdansız şerefsiz herif. yol boyunca bizim üzüntümüzü gördüğü halde ona buna laf atıp siyaset falan konuşmaya başlamasından soysuz herifin teki olduğunu anlamalıydık. yukarıdakileri okuyunca da emin oldum, birçoğu bu dolandırıcı hırsız zihniyetine sahipmiş. bundan sonra da binmek falan istemiyorum...

23.11.2017

Ulan ne sinir oldum orul orul orospu şerefsiz herif. Küfür için üzgünüm ama ŞEREFSİZLİK bu! UBER kullanın, kullandırın.

TÜM YORUMLARI OKU (29)