'Taksi Hemen Şimdi' Platformu, Vatandaşların İstanbul'daki Taksi Çilesini Kaydetti: '500 TL de Versen Gitmem'

Vatandaşların İstanbul'daki taksi çilesi BİTMİYOR! 'Gün geçtikçe büyüyen taksi sorununa ses olmak için varız' diyen 'Taksi Hemen Şimdi' platformu vatandaşın taksi çilesini kaydetti.

O görüntülerde bir genç 'durdurabildiği' taksilere Cevahir'e ya da Eminönü'ne gitmek istediğini söylüyor.

Bakalım nasıl cevaplar almış?

İşte o görüntüler: 👇

Kaynak: @taksihemensimdi

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
30.09.2022

arkadaş madem istenilen yere gitmiyorsunuz , ubere ne diye karşı çıktınız !!!!

30.09.2022

Mamaları kesiliyordu çünkü iş seçme lüksleri olmuyordu. Sırf bu yüzden ukomede de 20 milyon insanın hakkını sabote ediyorlar.

30.09.2022

herkes kolay para peşinde. istiyoki pendikten alayım sarıyere bırakayım böyle 1 yolcuyla günü kapatayım. oldu paşam. mesela böyle bi rota desen hemen götürür ama köprüymüş falan ordaki trafiği dert etmez. trafik yıllardır şehrin sorunu böyle bahane mi olur araba kullanıyosun tabi trafik olcak. trafik olmasa o yol çok yokuşlu falan diyecekler heralde. mantık hatalı yarım saat 20 lira kazanacağıma uzak mesafe 30 dk da 60-70 kazanırım derdinde. ben olsam aynı semtte kısa kısa takılırım. taksi açılış ücretinden kazanırım. 15 miydi neydi en son az para mı. üzerine en az bi o kadar daha yazar 30 tl. saatte 60tl, 8 saat çalışsan günde 480tl. e tamam daha ne istiyosun

30.09.2022

talep arzı aşarsa, arz eden şımarır, yolcu seçmeye başlar. 98 yılında son taksi plakası verildiğinde istanbul nüfusu 5 milyondu, taksi sayısı 17-18 bin. nüfus üçe katlandı, taksi sayısına 1-2 yıl önce 500 adet eklendi sadece.

TÜM YORUMLARI OKU (7)