Takip, Kovalamaca ve Kaza: Aldatıldığını Düşünen Adam Trafikte Dehşet Saçtı

Şişli'de iddialara göre kendisini aldattığından şüphelenen koca, eşinin kullandığı aracı kendi aracıyla takip etmeye başladı. Önde seyreden aracı durdurmak isteyen koca, eşinin aracına çarpttı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın önce kaldırımdaki ağaca ardından da bir apartmanın doğalgaz kutusuna çarparak durabildi. 

Kazanın ardından aracından inen kadın ilk olarak bir spor salonuna girdi. Burada kazaya neden olan kocası tarafından kolundan tutuklanarak sürüklenen kadın vatandaşların araya girmesiyle kurtuldu. Kadın, polis gelene kadar bir iş yerine sığındı.

DHA'nın aktardığı habere göre, Levent B., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Dilek B.'nin kullandığı aracı takip etti. Eşinin aracına çarparak ilerleyen Levent B., Dilek B.'nin aracının kontrolünü kaybetmesine neden oldu.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Dilek B., kaldırımdaki ağaca ve doğalgaz kutusuna çarptı 📹

Kazanın ardından Dilek B.'nin aracından inen bir kişi koşarak olay yerinden kaçmaya başladı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği için aracı takip ettiği öğrenilen Levent B. ise kaçan kişiyi kovalamaya başladı.

Spor salonuna sığındı

Levent B. kişiyi yakalayamayınca bir spor salonuna sığınan Dilek B.'ye yöneldi. Dilek B.'nin kolundan tutarak sürüklemeye başlayan adama çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşların uzun uğraşları sonucu adamın elinden kurtarılan kadın, bir iş yerine sığındı.

Levent B. ve Dilek B., Şişli Polis Merkezi'ne götürüldü

Kazanın ardından haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve İGDAŞ ekipleri geldi. Kaza yerine polis ekipleri tedbir amaçlı caddeye şerit çekerek araç trafiğine kapattı. İGDAŞ ekipleri tarafından doğalgaz kesilirken kaza yapan aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Kazaya karışan eşler ise ifadeleri alınmak üzere Şişli Polis Merkezi'ne götürüldü.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
31.12.2018

Yanına adam diye oturttuğun dallamanın da kalıbı belli oldu... Ağaca, taşa girmişsin herif nasıl topukladı belli değil... Bu ciğeri beş para etmezler için yuvanızı yıkmayın, sevmiyorsan da boşanmak iste sonra naparsan yap. Öyle erkek mi olur lan Şener Şen gibi kıçına değdi topukları kaçarken

31.12.2018

Öncelikle başlık ofsayt, zaten durum ortada. Adam karısını başka biriyle arbada yakalamış o an yaşadığı ruh halini düşünürsek yaptığı gayet doğal nasıl bi hazmetme gücü var bu milletin anlamıyorum. Elbette kadını boşayacak ancak gözünün önünde olanı da eli cebinde izleyemez. Burada adama sallayanlar eşlerini başkasıyla yatmaya giderken görüp "Giderse gitsin boşarım nasıl olsa" diyorsa helal olsun, Konya ovasıyla yarışır.

31.12.2018

gene onedio gene saçma salak bi başlık gene taraflı haber gene feminist kafa yapısı ve burda bile kadını haklı gösterme çabası. kadının yanında adam var sen hala ne boş yapıyon ne konuşuyon sen. burada yüksek tahrik var adam sonuna kadar haklı kadın kesinlikle yüksek tazminata mahkum edilmeli. bidaha sen de doğru dürüst haber yap cıvıtma

TÜM YORUMLARI OKU (32)