'Takip Ediliyorum, Yanıma Gelince Abisiyim Der misin?' Diyen Kadına Yardım Etmedi: 'Kadir Şeker Gibi Olmasın!'

YouTuber İbrahim Ekici tarafından paylaşılan bir sosyal deney sosyal medyada gündem oldu.

2 saattir takip edildiğini söyleyerek hiç tanımadığı birinden yardım isteyen kadının yardım çağrısı reddedildi.

O adam, yanına oturan ve kendisinden yardım isteyen kadına 'Kadir Şeker olayı gibi olmasın?' dedi.

İşte o sosyal deney: 👇

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
15.07.2022

Valla en son beylikdüzünde kavga eden daha doğrusu kucağında bebeği olan bir kadına eşi olduğunu tahmin ettiğim bir andaval ayaklarına tekme atıyordu böyle küçük küçük.. Kadın ağlıyor erkeği itmeye çalışıyordu. Ayağa kalktım iki adım attım derken benim arkamdan biri geldi hızlıca erkeğin üstüne yürüdü adamı itti yumruklaştılar bir iki derken kadın bağırdı ''Yaaaaa sizene ki bizim aramızda ki şeyden'' geriye döndüm iki adım attım ve oturdum. Sonra o yumruk yiyen çocuk küfür ede ede gerisin geri gitti adam da kadını ittire ittire tekmeleye tekmeleye sanayi tarafında bir yere götürdü..

15.07.2022

İki kere başıma geldi bir tanesinde kadın neredeyse benim üstüme saldıracaktı.

Pasif Kullanıcı
15.07.2022

3 keko milleti galeyana getirmek için kendi çaplarında sosyal bir deney yapmış,hiç anlamadık roller o kadar harika ki...

15.07.2022

nedir mesela burada gelinecek galeyan? olay gayet basit Kadir Şeker, şiddete uğrayan bir kadını kurtarmak isterken katil oldu, devlet o gence ceza verince bu olayı gören birileri de doğal olarak bu tip bir olaya karışmak istemez, belki kızı sürükleyen erkek, bankta oturan erkeğe bıçak çıkaracak, olmayacak bir şey mi? Türkiye'de kadına, hayvana ve bitkiye zarar vermek genel olarak ya cezasız ya da çok hafif cezalar veriliyor bu da şiddet gösterme düşüncesi olan erkekleri cesaretlendiriyor, bunun da sorumlusu 20 yıldır adalet bakanlığını yöneten akp iktidarıdır. Benim akpnin adaletine güvenim kalmadığı için bireysel silahlanmak zorunda kaldım, Keşke dediğin gibi insanlar biraz akıllı ve duyarlı olup galeyana gelse de iktidarda adalete çeki düzen verse biz de silahlanmak zorunda kalmasak.

15.07.2022

halk o kadar uçurumdaki gibi ya böyle tepkisiz kalıyo ya da çocuğun ağzını burnunu kırıyo. adam da kendine göre haklı bilmediği etmediği bi konu.

TÜM YORUMLARI OKU (78)