Tahmin Ettiğinizden Çok Daha Büyüleyici: Tenis Topu Nasıl Yapılır?

Hiç tenis toplarının nasıl yapıldığını merak ettiniz mi? Taylandlı Benedict Redgrove firmasının tenis toplarının üretim sürecini içeren bir video yayınladı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.07.2016

Aldiklari maas 8000 baht odedikleri ev (tek oda banyo) kirasi aylik 6000 baht eletirik ve su 1500 baht. gunluk ulasim toplamda aylik 3000 baht, gunluk yiyecek toplamda aylik 3000 baht (kisi basi) sigara ve luks giderler ortalama 6000 baht aylik, kiyafet, eglence, seyahat, market vs onlari zaten saymaya gerek yok. Hesabin icinden cikabilirsen aynen baslikda dedigin gibi ben de ''Tahmin Ettiğinizden Çok Daha Büyüleyici'' durum yasayacagim. Tayland'da neden bu kadar cok hayat kadini var sorusunun en buyuk cevaplarindan birisidir bu ekonomik durum. Ama su da var ki, sandiginizin aksine nufusun cok dusuk bir kismi fahisedir. Geri kalan aynen burada calisan kadinlar gibi kit kanaat yetecek kadar kazanir ama fahiselik yapmaz. Hem de ellerinde her turlu imkan varken, teklif varken ve hatta yapsa kims onu kinamayacakken. Bence bu kadinlar kesinlikle ve kesinlikle KADIN dendiginde ilk akla gelecek fotograflardanlar.

tenis topundan kadına bağlaman?

21.07.2016

Gerçekten değişik ve güzelmiş. İlk baş yufka gibi sonra ağaçtan meyve toplamak gibi. Ama günlük birkaç dolara çalışan işçiler olduklarını düşününce üzülüyorum

21.07.2016

Hiç merak etmemiştim şimdi ise daha önceden neden mwrak etmediğime şaşırıyorum

TÜM YORUMLARI OKU (23)