Tahliyenin Ardından Sahnelere Dönüyor: Gülşen Konseri Nerede? Gülşen Konseri Ne Zaman, Ücretsiz mi?

Gülşen, imam hatipliler hakkında söylediği sözler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Mahkemece tutuklanan Gülşen'in cezası bir süre sonra ev hapsine çevrilmişti. Tahliye olan ünlü şarkıcının yurt dışı yasağı da geçtiğimiz haftalarda kaldırılmıştı. Gülşen yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Müjdeli haber veren şarkıcının yılbaşı konseri vereceği öğrenildi. Peki Gülşen konseri ne zaman, hangi gün? Gülşen konseri nerede, ücretsiz mi?

Gelin detayları görelim...

Gülşen gündemden düşmeyen isimlerin başında geliyor biliyorsunuz ki. Nisan ayının son günlerinde verdiği bir konserde imam hatipliler hakkında söylediği sözler nedeniyle gündem olmuştu.

Gülşen'in ''İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor'' cümlesini söylediği konsere ait video Ağustos ayında sosyal medyada paylaşıldı.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanan ünlü şarkıcı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

3 gün boyunca tek kişilik koğuşta kalan Gülşen'in cezası ev hapsine çevrilmişti. Gülşen yapılan itirazların ardından 12 Eylül günü tahliye edilmişti.

Şarkıları, sahne performansları ve kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Gülşen, ilk kez geçtiğimiz günlerde bir şirket tarafından düzenlenen özel gecede sahne almıştı.

Şarkılarıyla hafızalarımızda farklı bir yer edinen şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Gülşen Çolakoğlu müjdeli haberi sevenleriyle duyurdu.

Gülşen Konseri Ne Zaman?

Gülşen 31 Aralık Cumartesi günü sahneye çıkacağını duyurdu. Yılbaşı konseriyle sahnelere dönüş yapacak Gülşen İzmir'de konser verecek. Ünlü şarkıcı konser afişini Instagram hesabından da paylaştı.

Gülşen Konseri Ücretsiz mi?

Paylaşımına ''Yeni yılı ve Cumhuriyet’imizin 100. yılını karşılarken, güzel İzmir’imizin Gündoğdu Meydanı’nda hep birlikte yeniden güneş gibi doğmaya hazır mıyız!'' notunu ekleyen Gülşen'in konseri ücretsiz olacak.

Gülşen'in nasıl bir performans sergileyeceğini oldukça merak ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

İkinci Kez Hakim Karşısına Çıktı: Gülşen Davasında Neler Oluyor, Son Durum Ne? Gülşen Davası Sonuçlandı mı?
Gülşen İmam Hatipliler İçin Ne Dedi, Neden Tutuklandı?
Gülşen İkinci Kez Hakim Karşısında: ‘Savunmayı Duyan Şikayetten Vazgeçiyor’

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
26.12.2022

İzmir yaa... Helal olsun...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ