Tahliye Olmasıyla Paylaşımlara Hız Kesmeden Devam Eden Nihal Candan Kardeşi Bahar'ı Ziyaret Etti

Kardeşi Bahar Candan'la birlikte tutuklanmalarının ardından tahliye edilen ve sosyal yaşantısına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan kardeşini ziyaret ettiği anları paylaştı.

Kardeşi ile birlikte farklı suçlamalar yüzünden tutuklanan Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü iddia edilmiş ve 26 Mart 2024’te cezaevinden tahliye olmuştu.

Tahliye sonrası hem kameralara yaptığı açıklamalar hem de sosyal yaşantısıyla ilgi çekmeye başlayan isim kafaları karıştırmış, son olarak düzenlediği partiyle tepki çekmişti.

Ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Nihal Candan’ın tahliyesinde sağlık sorunlarının değil örgüt içerisindeki konumu, katıldığı eylem sayısı, tutuklulukta geçirdiği süre dikkate alınarak tahliye edildiğini açıklamıştı.

Tepkiler sonrası paylaşımlarına devam eden Nihal Candan, kardeşi Bahar'ı hastanede ziyaret ettiği anları böyle paylaştı 👇

"Burası senin evin değil birtanem, az kaldı evine ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de" notuyla o anları paylaştı.

İlginizi Çekebilir:

Umut Evirgen'in Kadrajına Yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ Karizmasına Yorum Yağdı "Tanrım Bize Acı Çünkü O Acımıyor"
Oğlu Can'ı Gözlerden Sakınan Ezgi Mola, Yaptığı Filtreli Paylaşımla Takipçilerini Kahkahaya Boğdu!
İki Yıl İçerisinde Boşanmışlardı: Nihat Doğan'ın Evliliği Hakkındaki "Aslan Evde Durur mu?" Sözleri Şoke Etti

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Nagehan Alçı’nın Dava Dilekçesi Ortaya Çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan Eski Eşine Ağır Sözler!
YORUMLAR
21.06.2024

Sanırsın haksız yere girmişler! Sizin iğrenç duygu sömürünüzü sevsinler! Biri numaradan yememiş içmemiş ve nasıl oluyorsa, çıkmış! Öbürü de beni de çıkarırlar herhalde diye deli rolü mü ne yapıyor! Gerçekten midem bulanıyor bu aptal saptal, yalan yanlış şeylerden ya 🤮

21.06.2024

Ya bir de özellikle mi kusturan fotoğraflar? :D

21.06.2024

paran olduğu kadar adalet işliyor harbiden böyle bir şey başıma gelse diye düşünüyorum da bırak çıkmayı burnumu dahi çıkartamam

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ